Hagyományos és extrém ízesítésű csokoládék ismertetése és kedveltségének vizsgálata
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | csokoládé csokoládé előállítása extrém ízesítésű hagyományos ízesítésű kedveltség vizsgálata |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/52689 |
| Kivonat: | Napjainkbanszámtalan formában és textúrában elérhető a csokoládé, emellett a megszokott, hagyományosízek mellett megjelentek a különféle ízesítések, töltelékek, az extrém ízesítésűváltozatok is, melyek a chilis ízesítésen már messze túlmennek. Ezeketszeretném jobban megismerni és megismertetni, valamint kutatómunkát végezni arról,hogy mennyire ismertek és elterjedtek a különböző ízű csokoládék, mennyireelfogadottak az extrém ízesítésű változatok, ezek milyen körben elérhetőek,illetve mennyire kedveltek, milyen a fogadtatásuk a fogyasztók körében |
|---|