Az élelmiszer-pazarlás kihívásai és megoldási kísérletei a turizmusban és a vendéglátásban
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | élelmiszer-ellátás élelmiszerbiztonság fenntartható fogyasztás fenntarthatóság poblémamegoldás |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/52745 |
| Kivonat: | Amikor a turizmusról beszélünk, mindig említésre kerül, hogy a gazdaság egyik legdinamikusabban növekvő ágazata. A világ minden részén jelen van, tömegeket mozgat meg és a turizmussal kapcsolatban mindenkinek az utazások, a desztinációk, az új élmények jutnak elsőnek eszébe, tehát a pozitív gondolatok. Azonban a negatív vonzatáról sajnos kevésszer esik szó. Az egyik legnagyobb probléma, amit okoz az a környezetszennyezés. A környezetünk megóvása egyre nagyobb odafigyelést igényel, hiszen a Földön élő majdnem 8 milliárd ember ökológiai lábnyoma számottevő. |
|---|