Magyar gasztronómia fejlődése és a diákok motivációja a Bocuse d’Or hatására

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Krójer Zsombor
További közreműködők: Hidvégi Hedvig
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:Bocuse d'Or
gasztronómia
motiváció
szakácsművészet
vendéglátás
verseny
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/52778

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg52778
005 20240220145903.0
008 240220suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Krójer Zsombor 
245 1 0 |a Magyar gasztronómia fejlődése és a diákok motivációja a Bocuse d’Or hatására  |c Krójer Zsombor  |h [elektronikus dokumentum] 
520 3 |a Összességében sokat tanultam, tapasztaltam magam is a dolgozat megírása közben, érdekes volt a diákok különböző válaszait feldolgozni és látni, hogy például mennyire másképpen gondolkodnak a szakmai motivációkról, a tanulási lehetőségekről, mint jómagam. Úgy érzem, hogy ebben az iskoláknak is nagyobb felelősséget kell vállalniuk a jövőben. Jobban motiválják a diákokat, mert fontos, hogy egyre több, jó szakember kerüljön ki az iskolapadokból. Akikben megvan a kíváncsiság, a szakmaszeretet és alázat, valamint a tanulási vágy, mert ebből lehet építkezni és megfelelő színvonalon vendéglátóegységet üzemeltetni. 
695 |a Bocuse d'Or 
695 |a gasztronómia 
695 |a motiváció 
695 |a szakácsművészet 
695 |a vendéglátás 
695 |a verseny 
700 1 |a Hidvégi Hedvig  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/52778/1/Kr%C3%B3jer%20Zsombor_EWDJ3P.pdf  |z Dokumentum-elérés 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/52778/2/Kr%C3%B3jer%20Zsombor_EWDJ3P.pdf  |z Dokumentum-elérés 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/52778/3/Szakdolgozat%20%C3%A9rt%C3%A9kel%C5%91%20Bsc_Kr%C3%B3jer%20Zsombor.pdf  |z Dokumentum-elérés