Magyar gasztronómia fejlődése és a diákok motivációja a Bocuse d’Or hatására
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | Bocuse d'Or gasztronómia motiváció szakácsművészet vendéglátás verseny |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/52778 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg52778 | ||
| 005 | 20240220145903.0 | ||
| 008 | 240220suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Krójer Zsombor | |
| 245 | 1 | 0 | |a Magyar gasztronómia fejlődése és a diákok motivációja a Bocuse d’Or hatására |c Krójer Zsombor |h [elektronikus dokumentum] |
| 520 | 3 | |a Összességében sokat tanultam, tapasztaltam magam is a dolgozat megírása közben, érdekes volt a diákok különböző válaszait feldolgozni és látni, hogy például mennyire másképpen gondolkodnak a szakmai motivációkról, a tanulási lehetőségekről, mint jómagam. Úgy érzem, hogy ebben az iskoláknak is nagyobb felelősséget kell vállalniuk a jövőben. Jobban motiválják a diákokat, mert fontos, hogy egyre több, jó szakember kerüljön ki az iskolapadokból. Akikben megvan a kíváncsiság, a szakmaszeretet és alázat, valamint a tanulási vágy, mert ebből lehet építkezni és megfelelő színvonalon vendéglátóegységet üzemeltetni. | |
| 695 | |a Bocuse d'Or | ||
| 695 | |a gasztronómia | ||
| 695 | |a motiváció | ||
| 695 | |a szakácsművészet | ||
| 695 | |a vendéglátás | ||
| 695 | |a verseny | ||
| 700 | 1 | |a Hidvégi Hedvig |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/52778/1/Kr%C3%B3jer%20Zsombor_EWDJ3P.pdf |z Dokumentum-elérés |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/52778/2/Kr%C3%B3jer%20Zsombor_EWDJ3P.pdf |z Dokumentum-elérés |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/52778/3/Szakdolgozat%20%C3%A9rt%C3%A9kel%C5%91%20Bsc_Kr%C3%B3jer%20Zsombor.pdf |z Dokumentum-elérés |