A szezonális turizmus és vendéglátás vizsgálata a Dunakanyarban Vác és Zebegény példáján keresztül
Elmentve itt :
Szerző: | Csánki Eszter |
---|---|
További közreműködők: | Debreceni Dr. János |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | Duna fenntarthatóság szezonalitás turizmus vendéglátás |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/52851 |
Hasonló tételek
Vác, mint potenciális kulturális desztináció
: Ménich Alexandra
: Ménich Alexandra
Falusi turizmus a Dunakanyarban és az Árnyas Dió Lombház bemutatása
: Kanyó Ábel
: Kanyó Ábel
Vác barokk örökségei, mint turisztikai vonzerő
: Deák Kinga
: Deák Kinga
Turizmus és szállodaipar a Dunakanyarban, valamint a Szent Orbán Erdei Wellnesshotel bemutatása
: Huszák Péter
: Huszák Péter
Idegenforgalmi célú fejlesztési törekvések a Dunakanyarban
: Kátai Anikó
: Kátai Anikó
Hazai kistermelők közösségépítő szerepe a Dunakanyarban
: Jelli Anna Dóra
: Jelli Anna Dóra
Szezonális különbségek a borfogyasztási szokásokban
: Harsányi Dávid, et al.
Megjelent: (2015)
: Harsányi Dávid, et al.
Megjelent: (2015)
A helyi adók szerepe Vác Város Önkormányzatának finanszírozásában
: Kocsis Bernadett
: Kocsis Bernadett
A rendezvények hatása Vác és Dunaújváros környékének turizmusának fejlődésére
: Szabó Borbála Petra
: Szabó Borbála Petra
Egy szezonális szálloda megvalósíthatósági tanulmánya a Hotel Európán keresztül
: Gál Attila
: Gál Attila
A turizmus és a vendéglátás kapcsolata a Sir Lancelot Lovagi Étterem példáján keresztül
: Angyal Réka
: Angyal Réka
Franchise rendszer bemutatása a turizmus-vendéglátás szektorban a Subway gyorsétteremlánc példáján keresztül
: Heleszta Nikolett Norina
: Heleszta Nikolett Norina
Tavaszi szezonális és ünnepi ételek Budaörsön és környékén
: Friedrich Gergő
: Friedrich Gergő
Szezonális balatoni szálloda üzemeltetésének a bemutatása a Hotel Európa hotelen keresztül
: Hauszgénusz Dávid
: Hauszgénusz Dávid
A Budapest-Vác közötti térség turizmusának bemutatása és idegenforgalmi célú fejlesztési lehetőségei
: János Orsolya
: János Orsolya
Turizmus és vendéglátás a Covid járvány idején
: Juhász Bálint
: Juhász Bálint
Az állandó és a szezonális kínálat vizsgálata a kaposvári La Pergola étteremben
: Róth Kinga
: Róth Kinga
A cukrászati kínálat szezonális változásai és a szezonok hatása egy cukrászda működésére a Szurgent Cukrászda példáján keresztül
: Kunné Barta Melinda
: Kunné Barta Melinda
Nők helyzete a turizmus-vendéglátás ágazatban
: Tőzsér Hanna
: Tőzsér Hanna
A COVID-19 turizmusra gyakorolt gazdasági hatásai a Balaton Kiemelt Üdülőkörzetében, családi szezonális vállalkozások példáján keresztül
: Paál Martin
: Paál Martin
A helyi önkormányzatok lehetőségei a Dunakanyarban - kistérségi törekvések a turizmusban
: Belán Adrienn
: Belán Adrienn
Front Office tevékenységek összehasonlítása éves és szezonális szállodák esetében
: Török Tamás
: Török Tamás
Falusi turizmus és vendéglátás fejlesztés, Hétház Egyesület
: Zsom János
: Zsom János
Vendéglátás marketing vizsgálata a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő Kft. példáján keresztül
: Sárosi Bence Botond
: Sárosi Bence Botond
A szezonális koncentráció és csökkentésének lehetőségei Balaton kiemelt turisztikai térségben
: Nyers Szandra
: Nyers Szandra
A turizmus és vendéglátás szereplőinek kapcsolata a médiával
: Papp Dávid
: Papp Dávid
Ételallergiák és -intoleranciák megjelenése a turizmus-vendéglátás világában
: Kiss Ninetta
: Kiss Ninetta
Turizmus Desztináció Menedzsment és turizmusfejlesztés a Dunakanyarban 2015-2020, vagyis a Dunakanyar, a magyar Dél-Tirol turizmusrendszer és vonzerő fejlesztési programja
: Kondákor Dániel
: Kondákor Dániel
A falusi turizmus és a vendéglátás kapcsolata Regöly községben
: Tóth Veronika
: Tóth Veronika
Pop-up vagy Pop down Szezonális áruházak a magyar piacon
: Farkas Kira Zoé
: Farkas Kira Zoé
Budapesti vendéglátás marketing az Evidens Bistro példáján keresztül
: Tóth Lilla Emese
: Tóth Lilla Emese
Vezetői problémák és ideális vezetés a turizmus-vendéglátás területén
: Tátrai Gabriella
: Tátrai Gabriella
A turizmus/ vendéglátás/ szállodaipar területén való továbbtanulás motivációi
: Birkás Réka
: Birkás Réka
A turizmus árnyoldalainak vizsgálata – Hollandia példáján keresztül
: Virág Nikolett
: Virág Nikolett
A franchise rendszer - A balatonfenyvesi szupermarket szezonális, Spar franchise üzletté alakítása
: Hodován Judit Viktória
: Hodován Judit Viktória
Az ételkínálat összeállításának szabályai, a régiós és a szezonális alapanyagok figyelembevétele a tervezésben.
: Vörös Bálint Bence
: Vörös Bálint Bence
Hulladékgazdálkodás a Dunakanyarban, különös tekintettel a csomagolási hulladékok kezelésére, hazánk európai uniós tagsága vonatkozásában
: Mikes Zsolt
: Mikes Zsolt
Az Izsóp Étterem és Bisztró tavaszi és nyári étlapjának elemzése a szezonális nyersanyagok szempontjából
: Gulyás Vivien
: Gulyás Vivien
Turizmus attitűdvizsgálat Vác város lakosságának turizmushoz való hozzáállása és a turizmus fejlődése közötti kapcsolat
: Tóth Annamária
: Tóth Annamária
Munkamorál a diákfoglalkoztatás körében a turizmus-vendéglátás területén működő vállalkozásoknál
: Hanák Aliz
: Hanák Aliz
Hasonló tételek
-
Vác, mint potenciális kulturális desztináció
: Ménich Alexandra -
Falusi turizmus a Dunakanyarban és az Árnyas Dió Lombház bemutatása
: Kanyó Ábel -
Vác barokk örökségei, mint turisztikai vonzerő
: Deák Kinga -
Turizmus és szállodaipar a Dunakanyarban, valamint a Szent Orbán Erdei Wellnesshotel bemutatása
: Huszák Péter -
Idegenforgalmi célú fejlesztési törekvések a Dunakanyarban
: Kátai Anikó