Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye tradicionális gasztronómiája és megőrzése a gasztrofesztiválokkal
Saved in:
Main Author: | Buti Klaudia Hajnalka |
---|---|
Other Authors: | Balog-Siposné Szöcze Anikó |
Format: | Thesis |
Kulcsszavak: | gasztrofesztivál gasztronómia gasztrotörténet gasztroturizmus tájételek |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/52867 |
Similar Items
Szabolcs-Szatmár-Bereg megye ízei és hagyományai
: Csordás János
: Csordás János
Szabolcs-Szatmár-Bereg megye turisztikai imázsjavítási lehetőségei
: Máté Dorottya
: Máté Dorottya
Szabolcs-Szatmár-Bereg és Kárpátalja periférikus helyzetű megyék az EU külső határán
: Imre Gabriella
Published: (2009)
: Imre Gabriella
Published: (2009)
Hagyományőrzés gasztronómiai fesztiválokon keresztül Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében
: Al-Syed Ranea
: Al-Syed Ranea
Pálinkafőzés Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, a pálinka szerepe a vendéglátásban
: Gunyecz Tibor Konrád
: Gunyecz Tibor Konrád
A Le Til Kúria hasznosítási lehetőségei Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében
: Ferencsák Gréta
: Ferencsák Gréta
Szabolcs- Szatmár- Bereg megye gasztrokultúrája a térségi hagyományőrző népi fesztiválok tükrében
: Sütő Attila
: Sütő Attila
A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei konzervgyártás fejlesztése egy nyíregyházi konzervgyár viszonylatában változásmenedzsment segítségével
: Szakács Enikő
: Szakács Enikő
A testi fogyatékossággal élő felnőttek képzése és munkába való integrációja Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében
: Szabó Réka
: Szabó Réka
Az Őrség tradícionális gasztrokultúrája és ezek megőrzése a mai vendéglátásban
: Buti Katalin
: Buti Katalin
Balaton-felvidék tradicionális gasztrokultúrája és ezek megőrzése a mai vendéglátásban
: Hankusz Sára Lili
: Hankusz Sára Lili
Csongrád-Csanád megye tradicionális gasztrokultúrája és megőrzése a mai vendéglátásban
: Zsolnai Gergely
: Zsolnai Gergely
Mór környéki svábok tradicionális gasztrokultúrája és ezek megőrzése a mai vendéglátásban
: Mázi Eszter
: Mázi Eszter
Újhartyáni svábok története, tradicionális gasztrokultúrája és ezek megőrzése a mai vendéglátásban
: Szaller Fruzsina
: Szaller Fruzsina
Baranya megye tradicionális Gasztro kultúrája és ezek megőrzése a mai vendéglátásban
: Fodor Máté Mátyás
: Fodor Máté Mátyás
Tokaj-hegyaljai borvidék tradicionális gasztrokultúrája és ennek megőrzése a mai vendéglátásban
: Simon Dóra
: Simon Dóra
Jász-Nagykun-Szolnok megye tradicionális gasztrokultúrája és ezek megőrzése a mai vendéglátásban
: Faragó Renáta
: Faragó Renáta
Kiskunhalas gasztronómiája
: Varga Luca Kata
: Varga Luca Kata
Törökország gasztronómiája
: Farkas Anita
: Farkas Anita
Kelet-Ázsia gasztronómiája
: Bánki Balázs
: Bánki Balázs
Közel-Kelet Gasztronómiája
: Brunner Balázs
: Brunner Balázs
Nógrád vármegye kulturális rendezvénykínálata
: Szeles Andrea
: Szeles Andrea
Zsámbék és környékének gasztronómiája
: Papp Anita
: Papp Anita
Szeged és környékének gasztronómiája
: Kovács Tímea
: Kovács Tímea
Békés vármegye gasztroturisztikai tényezőinek vizsgálata
: Frey Panna
: Frey Panna
Kecskemét kistérség gasztronómiája és hagyományai
: Sallai Mária
: Sallai Mária
A szatmári térségek jellegzetes gasztronómiája
: Szilvasán Eszter
: Szilvasán Eszter
A Hajós-Bajai borvidék gasztronómiája
: Orbán Zsanett
: Orbán Zsanett
Mentális egészség megőrzése a vendéglátásban
: Páli Domonkos Kálmán
: Páli Domonkos Kálmán
Andalúzia épített kulturális öröksége és gasztronómiája
: Lendvai Csenge
: Lendvai Csenge
Egy tradicionális márka megújulása
: Mata Zoltán
: Mata Zoltán
A lengyel gasztronómia – az ünnepek gasztronómiája
: Suta Olga Barbara
: Suta Olga Barbara
Budapest és Pest vármegye esküvői hagyományainak összehasonlítása
: Sütő Lili Borbála
: Sütő Lili Borbála
Békés vármegye turisztikai termékkínálatának és termékfejlesztésének elemzése
: Lehoczki Balázs Gábor
: Lehoczki Balázs Gábor
Felix vendéglátó egység gasztronómiája, kezdetektől, napjainkig.
: Szentléleki Dávid
: Szentléleki Dávid
A borfesztiválok szerepének elemzése Tolna vármegye rendezvénykínálatában
: Schveigert Anett
: Schveigert Anett
A vendégek lojalitásának megőrzése érzelmi kötődéssel
: Pekola Máté
: Pekola Máté
Nógrád vármegye turisztikai kínálata és hatása a hazai gazdaságra
: Lucz Péter
: Lucz Péter
A tradicionális BÁV Zrt. zálogtevékenysége napjainkban
: Petró Viktória
: Petró Viktória
Pest Vármegye épített örökségeinek turisztikai célú hasznosítása és jellemzői
: Mészáros Csenge
: Mészáros Csenge
Similar Items
-
Szabolcs-Szatmár-Bereg megye ízei és hagyományai
: Csordás János -
Szabolcs-Szatmár-Bereg megye turisztikai imázsjavítási lehetőségei
: Máté Dorottya -
Szabolcs-Szatmár-Bereg és Kárpátalja periférikus helyzetű megyék az EU külső határán
: Imre Gabriella
Published: (2009) -
Hagyományőrzés gasztronómiai fesztiválokon keresztül Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében
: Al-Syed Ranea -
Pálinkafőzés Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, a pálinka szerepe a vendéglátásban
: Gunyecz Tibor Konrád