Zöldségek felhasználási lehetőségei a cukrászatban
Saved in:
Main Author: | Bende Bianka |
---|---|
Other Authors: | Hidvégi Hedvig |
Format: | Thesis |
Kulcsszavak: | cukrászat egészséges alternatíva édesítő színezék zöldségek |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/52885 |
Similar Items
Zöldségek és gyümölcsök felhasználása a vendéglátásban
: Vascsák Lilla
: Vascsák Lilla
Innováció a cukrászatban
: Pércsi Bence
: Pércsi Bence
Zöldségek felhasználásával készült desszertek, mint egészségesebb alternatívák
: Sipos Bolda Szemőke
: Sipos Bolda Szemőke
Adalékanyagok a modern cukrászatban
: Onofer Krisztina Xénia
: Onofer Krisztina Xénia
Különleges ízpárosítások a cukrászatban
: Marossy Eszter
: Marossy Eszter
A gyümölcsök és zöldségek szerepe a desszertek világában
: Varga Fanni Andrea
: Varga Fanni Andrea
Az Internet jelentősége, felhasználási lehetőségei a kereskedelemben
: Kelemen Zoltán
: Kelemen Zoltán
Készletgazdálkodás a Queen Cake Kézműves Cukrászatban
: Punku Gréta
: Punku Gréta
Csonthéjas magvak felhasználása a hazai cukrászatban
: Dobrádi Dóra
: Dobrádi Dóra
Blokklánc technológia és annak felhasználási lehetőségei a logisztikában
: Szabó Maja
: Szabó Maja
Okostelefonok applikációinak felhasználási szokásai
: Tóth Tamás Gergely
Published: (2013)
: Tóth Tamás Gergely
Published: (2013)
A pálinka fogyasztási szokásai és felhasználási lehetőségei a gasztronómiában
: Gáspár Szilvia Margit
: Gáspár Szilvia Margit
A gépi tanulás felhasználási lehetőségei a klímaváltozás elleni küzdelemben
: Simon Bernadett
: Simon Bernadett
Vadon termő és termesztett gombák felhasználási lehetőségei a vendéglátásban
: Bene Luca
: Bene Luca
Adatvizualizáció felhasználási lehetőségei egy vállalat humán erőforrásainak hatékonyságnövelése érdekében
: Farkas Adél
: Farkas Adél
Az üzleti intelligencia felhasználási területei
: Banu László
: Banu László
ERP BI új felhasználási módja
: Rádi Dániel
: Rádi Dániel
Veganizmus a cukrászatban – Divat, vagy tudomány a vegán étrend?
: Szontagh Eszter Klára
: Szontagh Eszter Klára
Az édes küzdelem – avagy az ételallergia / ételintolerancia a cukrászatban
: Nagy Bettina
: Nagy Bettina
A marhahús szerepe a táplálkozásban és húsrészeinek felhasználási lehetőségei a gasztronómiában
: Nagy Krisztián András
: Nagy Krisztián András
Az utóbbi évek trendjei a cukrászatban és azok magyarországi hatásai
: Bató Csinszka Gréta
: Bató Csinszka Gréta
ERP BI modul új felhasználási módja
: Kovács Dóra Jozefina
: Kovács Dóra Jozefina
A teljesítményértékelés szerepe, folyamata és eredményeinek felhasználási lehetőségei egy konkrét vállalat példáján keresztül
: Kóbor Eszter
: Kóbor Eszter
Felhasználási területek és biztonsági problémák az IoT világában
: Csengeri Lilla Ágnes
: Csengeri Lilla Ágnes
Alkoholtartalmú italok felhasználási lehetősége az ételkészítésben Magyarországon, melegkonyhán
: Guld Márta
: Guld Márta
Trend és tradíció a magyar cukrászatban -a Művész Kávéház és Cukrászda példáján keresztül
: Rebák Balázs
: Rebák Balázs
A blokklánc lehetséges felhasználási módjai a logisztikai folyamatok fejlesztésében
: Mida Vivien
: Mida Vivien
ERP BI modul új felhasználási módja a MOL-nál
: Jándy Tamás
: Jándy Tamás
A blokklánc technológián alapuló üzleti megoldások felhasználási eseteinek modellezése
: Iván Gábor Tamás
: Iván Gábor Tamás
A blokklánc-technológia felhasználási módjai és hatása az egyes szektorokra
: Lukács Sándor Lehel
: Lukács Sándor Lehel
Természetes és mesterséges édesítőszerek jellemzői és felhasználási lehetőségük az édesiparban
: Pepich Réka
: Pepich Réka
Az eltérő internet felhasználási szokásokhoz alkalmazkodó vállalati kommunikáció a közösségi média színterein
: Barabás Attila Szilárd
: Barabás Attila Szilárd
A GE Empower, mint elektronikus piactér bemutatása és felhasználási szokásai a különböző régiókban
: Kiss Flóra Robinetta
: Kiss Flóra Robinetta
A Generatív MI modellek felhasználási szokásainak, következményeinek feltérképezése Magyarországon a ChatGPT-n keresztül
: Nyikes Vencel
: Nyikes Vencel
EGYES ADÓALAPOT ÉS MEGÁLLAPÍTOTT ADÓT CSÖKKENTŐ KEDVEZMÉNYEK FELHASZNÁLÁSI HAJLANDÓSÁGÁNAK MATEMATIKAI MÓDSZEREKKEL VALÓ VIZSGÁLATA A MIKROVÁLLALKOZÓI SZEKTORBAN
: Horváth Szilvia Evelin
: Horváth Szilvia Evelin
ERP rendszerek új felhasználási módja Vezetői döntéstámogatás és BI rendszerek gyakorlati alkalmazása a Dunapack Kft-nél
: Balogh Róbert
: Balogh Róbert
Similar Items
-
Zöldségek és gyümölcsök felhasználása a vendéglátásban
: Vascsák Lilla -
Innováció a cukrászatban
: Pércsi Bence -
Zöldségek felhasználásával készült desszertek, mint egészségesebb alternatívák
: Sipos Bolda Szemőke -
Adalékanyagok a modern cukrászatban
: Onofer Krisztina Xénia -
Különleges ízpárosítások a cukrászatban
: Marossy Eszter