A Science Hotel működésének elemzése
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
További közreműködők: | |
Kulcsszavak: | HIPI hotel makrokörnyezet munkakörnyezet pestel |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/52957 |
MARC
LEADER | 00000nnm a2200000 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | dolg52957 | ||
005 | 20240220150328.0 | ||
008 | 240220suuuu hu o 000 hun d | ||
040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
041 | |a hu | ||
100 | 1 | |a Varga Kíra Mercédesz | |
245 | 1 | 2 | |a A Science Hotel működésének elemzése |c Varga Kíra Mercédesz |h [elektronikus dokumentum] |
520 | 3 | |a A munkámban először magát a hotelt szeretném bemutatni általánosságban. A szakirodalmi áttekintés után megvizsgálnom a PESTEL elemzéssel a makrokörnyezetét a hotelnak. A makrokörnyezetének elemzésében kitérek a COVID-19 koronavírus világjárványra – az azt követő orosz-ukrán konfliktusra és végül a jelenleg is folyamatosan zajló inflációra. Azért érzem úgy, hogy ki kell térjek ezekre a kiemelt eseményekre, mert evidens kérdéseket vet fel, hogy a hotel hogyan birkózott meg a fentebb említett nem mindennapi eseményekkel, hogyan érintette gazdaságilag, milyen eszközöket vetett be, hogy stabilizálja a forgalmát. A következő fejezetben a hotel belső tényezőjét mutatom be a személyi és tárgyi feltételeket, melyekkel a hotel gazdálkodik. Ebben a fejezetben fogok részletesen kitérni a szállodák minősítésére és egyben, hogy a Science Hotel, hogyan és mikor érte el a 4 csillagos besorolást és ezenkívül milyen egyedüli díjjal rendelkezik a többi szállodával szemben. | |
695 | |a HIPI | ||
695 | |a hotel | ||
695 | |a makrokörnyezet | ||
695 | |a munkakörnyezet | ||
695 | |a pestel | ||
700 | 1 | |a Oláh Péter Károly |e ths | |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/52957/1/Varga%20K%C3%ADra%20Merc%C3%A9desz%20-%20Projektmunka.pdf |z Dokumentum-elérés |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/52957/2/Varga%20K%C3%ADra%20Merc%C3%A9desz_konzulens_Ol%C3%A1h%20P%C3%A9ter%20K%C3%A1roly_B%C3%ADr%C3%A1lat.pdf |z Dokumentum-elérés |