A Propeller Bar & Café SWOT és PEST analízise
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
További közreműködők: | |
Kulcsszavak: | 21. század business marketing SWOT-elemzés vendéglátás vendéglátóipar |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/53006 |
MARC
LEADER | 00000nnm a2200000 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | dolg53006 | ||
005 | 20240220150438.0 | ||
008 | 240220suuuu hu o 000 hun d | ||
040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
041 | |a hu | ||
100 | 1 | |a Kangas Krisztofer | |
245 | 1 | 2 | |a A Propeller Bar & Café SWOT és PEST analízise |c Kangas Krisztofer |h [elektronikus dokumentum] |
520 | 3 | |a A szakdolgozatom által feldolgozott téma fókusza a szakmai gyakorlat eltöltésének helyszínének elemzése a SWOT és PEST analízis használatával. Elsőként a szakirodalom áttekintésén keresztül, felvázoltam a vendéglátó egység elemzéséhez szükséges módszerek tudományos hátterét, a téma szakértőinek munkássága felhasználásával. Ezek az alapvető tudományos művek áttekintése után, bemutatásra kerül az üzlet környezetének jellemzői, története és lakossága. Ezt követi magának az ikonikus Propeller Bar & Cafénak a bemutatása. Miután mindez felvázolásra került, megkezdődik a vendéglátó egység szakmai analízise. Itt használatba kerül a turizmus-marketing elméletekben tanult SWOT analízis. Ezt követi a PEST elemzés, ami a SWOT-ban megtudott információkat tökéletes harmóniában kiegészíti, és így végül tiszta képet kapunk az üzlet erősségeiről, hátrányairól, környezetéről és jövőbeli lehetőségeiről. Az eredmények összegzése által javaslatokat alakítottam ki az üzlet jövőbeli potenciális fejlesztéseivel kapcsolatban. | |
695 | |a 21. század | ||
695 | |a business marketing | ||
695 | |a SWOT-elemzés | ||
695 | |a vendéglátás | ||
695 | |a vendéglátóipar | ||
700 | 1 | |a Fekete-Frojimovics Dr. Zsófia |e ths | |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/53006/1/Propeller%20Bar%20%20Caf%C3%A9%20SWOT%20%C3%A9s%20PEST%20elemz%C3%A9se%20-%20Kangas%20Krisztofer.pdf |z Dokumentum-elérés |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/53006/2/FOSZK_b%C3%ADr%C3%A1lati%20lap_KangasK.pdf |z Dokumentum-elérés |