A fenntartható fejlődési célok és a vendéglátás kapcsolata
Saved in:
Main Author: | |
---|---|
Other Authors: | |
Format: | Thesis |
Kulcsszavak: | fenntartható fejlődés fenntarthatóság globális kihívások társadalmi felelősség vendéglátás |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/53072 |
MARC
LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | dolg53072 | ||
005 | 20240220150611.0 | ||
008 | 240220suuuu hu om 000 hun d | ||
040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
041 | |a hu | ||
100 | 1 | |a Papp Linett | |
245 | 1 | 2 | |a A fenntartható fejlődési célok és a vendéglátás kapcsolata |c Papp Linett |h [elektronikus dokumentum] |
520 | 3 | |a Ez a dolgozat azt vizsgálja, hogy az éttermek hogyan járulhatnak hozzá a pozitív változásokhoz a fenntartható fejlődési célok (SDG) környezeti, társadalmi és gazdasági dimenziókba történő beillesztésével. Hangsúlyozza az éttermi szektor kulcsfontosságú szerepét a globális fenntarthatóság előmozdításában, a megállapítások rávilágítanak a rugalmasság és a felelős üzleti gyakorlatok elősegítésére. Az SDG-k összehangba állítása az éttermi tevékenységgel gyakorlati útmutatást kínál egy fenntarthatóbb és befogadóbb jövő felé, bemutatva az iparág azon képességét, hogy jelentősen hozzájáruljon a témához. | |
695 | |a fenntartható fejlődés | ||
695 | |a fenntarthatóság | ||
695 | |a globális kihívások | ||
695 | |a társadalmi felelősség | ||
695 | |a vendéglátás | ||
700 | 1 | |a Lugasi Dr. Andrea |e ths | |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/53072/1/A%20fenntarthat%C3%B3%20fejl%C5%91d%C3%A9si%20c%C3%A9lok%20%C3%A9s%20a%20vend%C3%A9gl%C3%A1t%C3%A1s%20kapcsolata_Papp%20Linett.pdf |z Dokumentum-elérés |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/53072/2/papp_linett_k.pdf |z Dokumentum-elérés |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/53072/3/Papp%20Linett_Szakdolgozat%20%C3%A9rt%C3%A9kel%C5%91.pdf |z Dokumentum-elérés |