Egy budapesti multifunkciós vendéglátóipari egység koncepcióterve
Elmentve itt :
| Szerző: | Tánczos Dániel |
|---|---|
| További közreműködők: | Dobó Dr. Róbert |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | bár Brunch kávézó tőke üzleti terv |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/53090 |
Hasonló tételek
EGY VENDÉGLÁTÓIPARI EGYSÉG GAZDASÁGI MŰKÖDÉSE
: Bergmann Ernő
: Bergmann Ernő
Egy vendéglátóipari egység profilváltásának vizsgálata vonzáskörzet számítások alapján
: Matók Lívia
: Matók Lívia
Adatbázis alapú üzleti folyamattámogatás multifunkciós nyomtató üzemeltetés példáján keresztül
: Somfalvi Balázs Alex
: Somfalvi Balázs Alex
Két vendéglátóipari egység összehasonlítása az alkalmazott marketing eszközeik alapján
: Hegedüs Bianka Júlia
: Hegedüs Bianka Júlia
Vendéglátóipari egység profilváltásának oka, lehetőségének, piaci pozíciójának vizsgálata és elemzése a Palace Café & Restaurant példáján keresztül
: Kocsy Anett
: Kocsy Anett
Egy új budapesti étterem és borozó komplex elemzése a vendéglátóipari piacon való sikerességének tükrében
: Baán Csenge
: Baán Csenge
Egy vendéglátóipari üzlet portfóliói fejlesztésének forgatókönyve
: Ozsvár Cintia
: Ozsvár Cintia
Olasz vendéglátóipari vállalkozások a magyar piacon - A budapesti olasz vállalkozások sajátos kihívásai
: Szelezsán Krisztián
: Szelezsán Krisztián
Balatonparti vendéglátóipari üzlet működtetése
: Foltyn Vivien
: Foltyn Vivien
Készletgazdálkodás vizsgálata és optimalizálása egy vendéglátóipari egységben
: Simon Zsófia
: Simon Zsófia
Egy mozgó vendéglátó egység marketingstratégiája
: Nagy Őszike Csenge
: Nagy Őszike Csenge
A Neusiedlersee-Hügelland borvidék bemutatása, a ruszti Buschenschank Peter Schandl vendéglátóipari egységen keresztül, valamint az egység étel-ital kínálatának vizsgálata
: Csitkovics Márk
: Csitkovics Márk
Egy konkrét kiskereskedelmi egység logisztikai munkafolyamatainak, technológiájának bemutatása Kiskereskedelmi egység megnyitásának lehetőségének elemzése
: Tulipán Lívia
: Tulipán Lívia
E-kereskedelmi egység létrehozásának stratégiai kérdései.
: Hervert Dániel
: Hervert Dániel
Vendéglátóipari egységek telephelyválasztását meghatározó tényezők vizsgálata
: Kiss Barnabás
: Kiss Barnabás
Halak, halfogyasztási szokások és vendéglátóipari felhasználásuk
: Horváth Emőke
: Horváth Emőke
Egy kiskereskedelmi egység közösségi média megjelenésének megtervezése
: Csiernik Lehel
: Csiernik Lehel
Egy elképzelt vendéglátó egység HACCP - rendszerének kialakítása
: Szalay Virág Éva
: Szalay Virág Éva
Az egységes világpénz létrehozása
: Hrabovszki András
: Hrabovszki András
Az egységes világpénz létrehozása
: Hrabovszki András
: Hrabovszki András
Idegenforgalmi és vendéglátóipari szakmai lemorzsolódás egy választott intézmény példáján keresztül
: Orbán Dezső
: Orbán Dezső
Pszeudocereáliák fajtái, táplálkozástudományi jelentőségük és vendéglátóipari felhasználásuk
: Kőműves Anita Vivien
: Kőműves Anita Vivien
Pálinkafajták választéka, pálinkafogyasztási szokások és vendéglátóipari felhasználásuk
: Abay Márk
: Abay Márk
Vendéglátóipari szakmai képzések fejlődésének és reformjának vizsgálata
: Molnár Péter
: Molnár Péter
A vendéglátóipari kisvállalkozások sikerességét gátló tényezők vizsgálata
: Bocska Edit
: Bocska Edit
Magyarország külképviseleteinek gazdálkodása,ellenőrzése egy egységes elszámolási rendszerben
: Tóthné Sándor Anita
: Tóthné Sándor Anita
Egységes ERP rendszer bevezetése egy nemzetközi cég leányvállalatainál
: Csombok Péter
: Csombok Péter
Statisztikai modul fejlesztése egy egységes moduláris webes rendszerben
: Bátorfalvi Géza Csaba
: Bátorfalvi Géza Csaba
A vendéglátóipari piaci pozícionálása, szolgáltatási háttér és felkészültség összehasonlító elemzése a budapesti agglomeráció néhány településén (Budaörs, Érd, Törökbálint)
: Buza Virág
: Buza Virág
Szezonálisan üzemeltethető vendéglátó egység nyitása
: Móré Luca Kata
: Móré Luca Kata
Higiéniai szabályok betartásának vizsgálata egy hagyományos vendéglátói egység esetében
: Menyes Nikoletta
: Menyes Nikoletta
Kiberbiztonsági rendszer felépítése, bemutatása egy kereskedelmi egység működésének tükrében
: Bulejka Márk Zoltán
: Bulejka Márk Zoltán
Az elszámoló egység alapú nyilvántartási rendszer egy magánnyugdíjpénztár alkalmazásában
: Somogyiné Stepanek Nóra
: Somogyiné Stepanek Nóra
Egységes projekt-kockázatkezelési módszertan kialakítása egy állami informatikai vállalatnál
: Lukács Mónika
: Lukács Mónika
AZ EGYSÉGES SEGÉLYHÍVÓ RENDSZER BEVEZETÉSE, EGY INFORMATIKAI PROJEKT MÓDSZERTANA
: Takács Gábor
: Takács Gábor
Egy vendéglátó egység nyitásának a lehetősége egy konkrét piaci környezetbe helyezve.
: Joó Zoltán
: Joó Zoltán
Közbeszerzések az Európai Unió egységes piacán
: Fehér Anita
: Fehér Anita
Az adott vendéglátó egység költséggazdálkodásának elemzése.
: Ruprech Botond
: Ruprech Botond
Fogyasztóvédelem, személyes adatvédelem egységes EU szabályozása
: Somogyi Kitti
: Somogyi Kitti
Felix vendéglátó egység gasztronómiája, kezdetektől, napjainkig.
: Szentléleki Dávid
: Szentléleki Dávid
Hasonló tételek
-
EGY VENDÉGLÁTÓIPARI EGYSÉG GAZDASÁGI MŰKÖDÉSE
: Bergmann Ernő -
Egy vendéglátóipari egység profilváltásának vizsgálata vonzáskörzet számítások alapján
: Matók Lívia -
Adatbázis alapú üzleti folyamattámogatás multifunkciós nyomtató üzemeltetés példáján keresztül
: Somfalvi Balázs Alex -
Két vendéglátóipari egység összehasonlítása az alkalmazott marketing eszközeik alapján
: Hegedüs Bianka Júlia -
Vendéglátóipari egység profilváltásának oka, lehetőségének, piaci pozíciójának vizsgálata és elemzése a Palace Café & Restaurant példáján keresztül
: Kocsy Anett