A magyar tradicionális és megújuló konyha kínálata, elemzése különböző vendéglátó egységekben Tradicionális ételek kínálata az adott régió vendéglátó üzleteiben
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | ágazati sajátosság(ok) étlap elemzés gasztronómia helyi termék megújuló konyha |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/53101 |
| Kivonat: | Az elemzés célja a magyar tradicionális és megújuló konyha kínálatának mélyreható vizsgálata, különös tekintettel a különböző vendéglátó egységekben elérhető tradicionális ételekre. A kutatás során a régiók specifikus vendéglátó üzleteiben végzett mélyinterjúk révén feltérképezzük a hagyományos ételek változatosságát és azok helyét a modern gasztronómiai trendekkel ötvözött kínálatban. Az eredmények a magyar kulináris örökség és az innováció dinamikus egyensúlyát hivatottak bemutatni, kiemelve a vendéglátóhelyek alkalmazkodóképességét és kreativitását a hagyományok és újítások összehangolásában. |
|---|