A magyar tradicionális és megújuló konyha kínálata, elemzése különböző vendéglátó egységekben Tradicionális ételek kínálata az adott régió vendéglátó üzleteiben

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Trojkóné Bohár Szilvia
További közreműködők: Hidvégi Hedvig
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:ágazati sajátosság(ok)
étlap elemzés
gasztronómia
helyi termék
megújuló konyha
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/53101

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg53101
005 20240220150700.0
008 240220suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Trojkóné Bohár Szilvia 
245 1 2 |a A magyar tradicionális és megújuló konyha kínálata, elemzése különböző vendéglátó egységekben Tradicionális ételek kínálata az adott régió vendéglátó üzleteiben  |c Trojkóné Bohár Szilvia  |h [elektronikus dokumentum] 
520 3 |a Az elemzés célja a magyar tradicionális és megújuló konyha kínálatának mélyreható vizsgálata, különös tekintettel a különböző vendéglátó egységekben elérhető tradicionális ételekre. A kutatás során a régiók specifikus vendéglátó üzleteiben végzett mélyinterjúk révén feltérképezzük a hagyományos ételek változatosságát és azok helyét a modern gasztronómiai trendekkel ötvözött kínálatban. Az eredmények a magyar kulináris örökség és az innováció dinamikus egyensúlyát hivatottak bemutatni, kiemelve a vendéglátóhelyek alkalmazkodóképességét és kreativitását a hagyományok és újítások összehangolásában. 
695 |a ágazati sajátosság(ok) 
695 |a étlap elemzés 
695 |a gasztronómia 
695 |a helyi termék 
695 |a megújuló konyha 
700 1 |a Hidvégi Hedvig  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/53101/1/Szakdolgozat%20k%C3%B6zgazd%C3%A1sztan%C3%A1ri.pdf  |z Dokumentum-elérés 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/53101/2/K%C3%B6zgazd%C3%A1sztan%C3%A1r%20MA%20b%C3%ADr%C3%A1lati%20lap_Trojk%C3%B3n%C3%A9%20Boh%C3%A1r%20Szilvia.pdf  |z Dokumentum-elérés 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/53101/3/Trojk%C3%B3n%C3%A9%20Boh%C3%A1r%20Szilvia%20KT%20PAM.pdf  |z Dokumentum-elérés