Ételallergia és táplálékintolerancia, avagy az új „népbetegség” kezelése a hazai és angliai vendéglátásban
Saved in:
Main Author: | Demeter Dóra |
---|---|
Other Authors: | Lugasi Dr. habil. Andrea |
Format: | Thesis |
Kulcsszavak: | Ételallergia Táplálékintolerancia |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/5326 |
Similar Items
Ételallergia és ételintolerancia a vendéglátásban
: Major Véda
: Major Véda
Az ételallergia és -intolerancia kezelése a vendéglátásban - a vendégek tapasztalatai alapján
: Beck Édua
: Beck Édua
A munkahelyi stressz, avagy korunk népbetegsége
: Nagy Anasztázia
: Nagy Anasztázia
Az ételallergia és ételintolerancia helyzete a vendéglátásban
: Imre Tímea
: Imre Tímea
Ételintolerancia, ételallergia és napjaink divatétrendjei a vendéglátásban
: Dóka Dorina Petra
: Dóka Dorina Petra
Ételintolerancia és ételallergia a mindennapokban és a vendéglátásban
: Rakusz Krisztina
: Rakusz Krisztina
Ételallergia és intolerancia vizsgálata a vendéglátásban és ennek higiénéje
: Pataki Mária Nikolett
: Pataki Mária Nikolett
Egy népbetegség prevenciós gyakorlata nemzetközi kitekintésben
: Zsupanekné Palányi Ildikó, et al.
Published: (2015)
: Zsupanekné Palányi Ildikó, et al.
Published: (2015)
Az angliai munkaerőpiaci körkép Profit vagy migrációs veszély?
: Móritz András
Published: (2007)
: Móritz András
Published: (2007)
Az édes küzdelem – avagy az ételallergia / ételintolerancia a cukrászatban
: Nagy Bettina
: Nagy Bettina
Fenntartható turizmus, magyarországi és angliai védett területeken
: Szöllősi Villő
: Szöllősi Villő
Az angliai Lake District bemutatása turisztikai szempontból
: Melczer Alexandra
: Melczer Alexandra
Európai állampolgárság fogalmának bemutatása angliai munkavállaláson keresztül
: Kis Géza
: Kis Géza
Egy 100 éves szálloda működése napjainkban az angliai Cotswolds-ban
: Szántó Anett
: Szántó Anett
Az ételallergia- és intoleranciára specializálódott kínálati piac vizsgálata, fejlődésének elemzése
: Becságh Anna
: Becságh Anna
Munkahelyi stressz, a kiégés, mint népbetegség vs Reziliencia. Hogyan tud a coaching segíteni?
: Bauer Ildikó
: Bauer Ildikó
A munkaügyi kapcsolatok rendszere és kihívásai a szállodaiparban, a magyarországi és az angliai helyzet összehasonlítása
: Fekete Diána
: Fekete Diána
A növekedés lehetséges új dimenziói - avagy a szervezeti konfliktusok kezelése
: Horváth Alexandra Mónika
: Horváth Alexandra Mónika
Munkaerőpiaci kihívások hatékony kezelése a szállodai vendéglátásban
: Korom Balázs Attila
: Korom Balázs Attila
A szállodai éttermi személyzet ismeretei az ételérzékenység és ételallergia vonatkozásában – a vendégek véleménye alapján
: Pálmai Laura Szilvia
: Pálmai Laura Szilvia
Manzanos étterem kínálatának elemzése vegetáriánus, ételallergia és szezonalitás szempontjából az nH Budapest Hotelban
: Tóth Virág
: Tóth Virág
Virágzó gasztronómia, avagy ehető virágok a vendéglátásban
: Halmos Daniella Dóra
: Halmos Daniella Dóra
Rooftop bárok - új trend a vendéglátásban
: Sipos Beatrix Réka
: Sipos Beatrix Réka
Új dolgozói készségek vizsgálata a vendéglátásban
: Szutter Gergő Lénárd
: Szutter Gergő Lénárd
A kávé a hazai vendéglátásban
: Bognár Dominik
: Bognár Dominik
Gluténmentes ételkészítés a hazai vendéglátásban
: Baranyai Ádám
: Baranyai Ádám
Az új, egészségtudatos táplálkozási irányzatok megjelenése a budapesti vendéglátásban
: Varga-Haszonits Krisztina
: Varga-Haszonits Krisztina
Speciális kenyerek és szerepük a hazai vendéglátásban
: Kovács Barbara
: Kovács Barbara
A pandémia helyzet kezelése a szálloda iparban, a vendéglátásban és az utazási irodák körében
: Tápi Noémi
: Tápi Noémi
Új irányzatok vizsgálata a vendéglátásban - különös tekintettel az éttermekre és kávézókra
: Szabó Gerda
: Szabó Gerda
Problémás devizahitelek kezelése egy hazai pénzintézetnél
: Petics István
: Petics István
A Mexikói gasztronómia és megjelenése a hazai vendéglátásban
: Hámori Attila
: Hámori Attila
A japán gasztronómia és megjelenése a hazai vendéglátásban
: Herke Zsolt Gábor
: Herke Zsolt Gábor
Kistermelői és kézműves élelmiszertermékek megjelenése a hazai vendéglátásban
: Varga Rita
: Varga Rita
Kereslet-előrejelzés és bevételtervezés megoldásai a hazai vendéglátásban
: Budai András
: Budai András
A sommelier szakma létjogosultsága a hazai vendéglátásban
: Tátrai Levente László
: Tátrai Levente László
Transzferárak szerepe és kezelése a hazai és nemzetközi gyakorlatban
: Szelei Zita
: Szelei Zita
Késedelmes lakossági devizahitelek kezelése egy hazai pénzintézetnél
: Kovács Tamás
: Kovács Tamás
A vendéglátás marketing - A magyar vendéglátásban felhasználható új kommunikációs eszközök
: Egyed Máté
: Egyed Máté
Ökotermelés, biotáplálkozás, biotermékek - és ezek megjelenése a hazai vendéglátásban
: Csorba Regina
: Csorba Regina
Similar Items
-
Ételallergia és ételintolerancia a vendéglátásban
: Major Véda -
Az ételallergia és -intolerancia kezelése a vendéglátásban - a vendégek tapasztalatai alapján
: Beck Édua -
A munkahelyi stressz, avagy korunk népbetegsége
: Nagy Anasztázia -
Az ételallergia és ételintolerancia helyzete a vendéglátásban
: Imre Tímea -
Ételintolerancia, ételallergia és napjaink divatétrendjei a vendéglátásban
: Dóka Dorina Petra