A magyar cukrászati termékek fejlődése a 18. századtól napjainkig
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | cukrászat cukrászati termék magyar 18. század fejlődés |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/5380 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg5380 | ||
| 005 | 20160704142048.0 | ||
| 008 | 160505suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Ring Bence | |
| 245 | 1 | 2 | |a A magyar cukrászati termékek fejlődése a 18. századtól napjainkig |c Ring Bence |h [elektronikus dokumentum] |
| 246 | 1 | 1 | |a A magyar cukrászati termékek fejlődése a 18. századtól napjainkig |
| 246 | 1 | 1 | |a The Development of Hungarian Baking from the 18th Century to the Present |
| 520 | 3 | |a A dolgozat a magyar cukrászat múltjáról és jelenéről értekezik. A szakirodalmi áttekintésben az elmúlt két évszázad cukrásziparának fejlődését mutatom be Magyarországon. Kutatásomban a jelenbeli vásárlási, fogyasztási, gondolkodásbeli trendeket vizsgálom. | |
| 695 | |a cukrászat | ||
| 695 | |a cukrászati termék | ||
| 695 | |a magyar | ||
| 695 | |a 18. század | ||
| 695 | |a fejlődés | ||
| 700 | 1 | |a Hidvégi Hedvig |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/5380/1/Ring_Bence_szakdolgozat_teljes.pdf |z Dokumentum-elérés |