A magyar cukrászati termékek fejlődése a 18. századtól napjainkig
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
További közreműködők: | |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | cukrászat cukrászati termék magyar 18. század fejlődés |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/5380 |
MARC
LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | dolg5380 | ||
005 | 20160704142048.0 | ||
008 | 160505suuuu hu om 000 hun d | ||
040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
041 | |a hu | ||
100 | 1 | |a Ring Bence | |
245 | 1 | 2 | |a A magyar cukrászati termékek fejlődése a 18. századtól napjainkig |c Ring Bence |h [elektronikus dokumentum] |
246 | 1 | 1 | |a A magyar cukrászati termékek fejlődése a 18. századtól napjainkig |
246 | 1 | 1 | |a The Development of Hungarian Baking from the 18th Century to the Present |
520 | 3 | |a A dolgozat a magyar cukrászat múltjáról és jelenéről értekezik. A szakirodalmi áttekintésben az elmúlt két évszázad cukrásziparának fejlődését mutatom be Magyarországon. Kutatásomban a jelenbeli vásárlási, fogyasztási, gondolkodásbeli trendeket vizsgálom. | |
695 | |a cukrászat | ||
695 | |a cukrászati termék | ||
695 | |a magyar | ||
695 | |a 18. század | ||
695 | |a fejlődés | ||
700 | 1 | |a Hidvégi Hedvig |e ths | |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/5380/1/Ring_Bence_szakdolgozat_teljes.pdf |z Dokumentum-elérés |