A magyar cukrászati termékek fejlődése a 18. századtól napjainkig

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Ring Bence
További közreműködők: Hidvégi Hedvig
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:cukrászat
cukrászati termék
magyar
18. század
fejlődés
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/5380

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg5380
005 20160704142048.0
008 160505suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Ring Bence 
245 1 2 |a A magyar cukrászati termékek fejlődése a 18. századtól napjainkig  |c Ring Bence  |h [elektronikus dokumentum] 
246 1 1 |a A magyar cukrászati termékek fejlődése a 18. századtól napjainkig 
246 1 1 |a The Development of Hungarian Baking from the 18th Century to the Present 
520 3 |a A dolgozat a magyar cukrászat múltjáról és jelenéről értekezik. A szakirodalmi áttekintésben az elmúlt két évszázad cukrásziparának fejlődését mutatom be Magyarországon. Kutatásomban a jelenbeli vásárlási, fogyasztási, gondolkodásbeli trendeket vizsgálom. 
695 |a cukrászat 
695 |a cukrászati termék 
695 |a magyar 
695 |a 18. század 
695 |a fejlődés 
700 1 |a Hidvégi Hedvig  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/5380/1/Ring_Bence_szakdolgozat_teljes.pdf  |z Dokumentum-elérés