Feasibility Study of a New Salad Bar in Budapest
Elmentve itt :
Szerző: | Koller Anna |
---|---|
További közreműködők: | Cservák Dr György |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | Health Feasibility Study Food Cost Labor Costs GOP level |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/5478 |
Hasonló tételek
Feasibility study of a new catering outlet in Budapest
: Németh Anikó
: Németh Anikó
Feasibility study of a new restaurant
: Varga Adél
: Varga Adél
Feasibility study on a franchised Tunisian “Couscous Bar” concept in Hungary
: Chaker Hager
: Chaker Hager
A feasibility study for Hotel Pollack
: Ladomérszky György Gábor
: Ladomérszky György Gábor
Feasibility study of a health conscious bakery
: Balázs Bernadett
: Balázs Bernadett
Business opening in Budapest, feasibility study of an all free fast-food restaurant
: Malcsiner Eszter
: Malcsiner Eszter
Feasibility Study of a Special Food and Beverage Establishment
: Wittmann Ádám
: Wittmann Ádám
A feasibility study of a particular catering unit in Székesfehérvár
: Lukácsik-Szalay Dániel Mátyás
: Lukácsik-Szalay Dániel Mátyás
Establishing the solution of feasibility for gastronomy startups in Budapest
: Wirgha Márk
: Wirgha Márk
Introducing actual wine consumption in Hungary and the new wave, the wine bars
: Béres Sándor Bence
: Béres Sándor Bence
Feasibility study is it worth for Kaefer-Opticon B.V. to enter with Ippokampos Interior Technology S.A. on the Dutch market?
: Kocsis Anita
: Kocsis Anita
The SOFIN and sovereign Udmurtia - an economically feasible dream?
: Volkova Sofiia
: Volkova Sofiia
A Buddha-Bar Hotel Budapest marketingstratégiája
: Furák Fanni
: Furák Fanni
A Buddha-Bar Hotel Budapest ételválasztékának bemutatása, elemzése
: Magyar Zsófia
: Magyar Zsófia
Comparison of feasibility and financial structure of a national and an international medical congress
: Szabó Kata
: Szabó Kata
An exploratory investigation of guest satisfaction in the case of Sáo Food and Bar Budapest
: Nguyen Dieu Huyen
: Nguyen Dieu Huyen
A Paris Budapest Restaurant and Bar étlap elemzése, különböző szempontok szerint
: Goda Orsolya Éva
: Goda Orsolya Éva
Turner Café&Bar Projekt
: Esztergályos Máté
: Esztergályos Máté
Comprehensive Analysis of Napterasz food bar
: Kiss Mihály
: Kiss Mihály
Return of Investment on a new coffee house in the heart of Budapest
: Rákos Zsuzsanna
: Rákos Zsuzsanna
A Study on Attendees' Motivation for Events in Budapest
: Uzun Ahmet
: Uzun Ahmet
Overtourism and alternative accommodations – new trends in the accommodation market of Budapest
: Sikó Botond
Megjelent: (2020)
: Sikó Botond
Megjelent: (2020)
Az Anantara New York Palace Budapest Hotel esettanulmánya
: Valentin Vivien
: Valentin Vivien
A Bors GasztroBár marketingkommunikációjának bemutatása
: Csernus Mátyás
: Csernus Mátyás
A Bamba Marha Burger Bár sikertörténete
: Szenes Szabolcs Gerő
: Szenes Szabolcs Gerő
A Bamba Marha Burger Bár kínálata
: Szücs Márkó
: Szücs Márkó
A sörök megjelenése a Paris Budapest Bár itallapján, a sör helye a gasztronómiában
: Németh Gergő
: Németh Gergő
Egy vízipipa bár HACCP rendszerének kialakítása
: Sponner Ádám
: Sponner Ádám
Central Grand Cafe & Bar turisztikai vonzereje
: Bartha Zsófia
: Bartha Zsófia
The new indo-pacific strategy of the United States under Joe Biden's Presidency-a case study of Vietnam and AseanT
: Duong Thi Khanh Ha
: Duong Thi Khanh Ha
A Buddha-Bar Hotel Budapest Klotild Palace bemutatása, gasztronómiája és helye a magyar szállodaiparban
: Szilvási Zsófia
: Szilvási Zsófia
A 0,75 bar & bistro működésének elemzése
: Kövér Dorottya
: Kövér Dorottya
A Brain Bar fesztivál hatása és jelentősége
: Szücs Gábor
: Szücs Gábor
Investigate the feasibility of South Africa deepening its involvement in Global Value Chains and becoming a GVC hub in Africa
: Seobe Lerato Michael
: Seobe Lerato Michael
What is the secret behind the success of the “New-wave” Specialty Coffee places in Budapest?
: Krekó Noémi
: Krekó Noémi
Rebranding of a restaurant through the example of Villám Food Bar
: Hevér Kitti
: Hevér Kitti
A Béla bár és a Mitzi kortárs bisztró étlap-itallap elemzése
: Tobler Anna
: Tobler Anna
The new wave of terrorism
: Sipos Krisztina
: Sipos Krisztina
Anantara New York Palace Budapest Hotel ***** Rendezvényszervező munkakör felépítése, ismertetése
: Olaszka Dóra
: Olaszka Dóra
Az Anantara New York Palace Budapest Hotel reggeli kínálatának elemzése
: Gyulay Ákos
: Gyulay Ákos
Hasonló tételek
-
Feasibility study of a new catering outlet in Budapest
: Németh Anikó -
Feasibility study of a new restaurant
: Varga Adél -
Feasibility study on a franchised Tunisian “Couscous Bar” concept in Hungary
: Chaker Hager -
A feasibility study for Hotel Pollack
: Ladomérszky György Gábor -
Feasibility study of a health conscious bakery
: Balázs Bernadett