Két vendéglátó egység koronavírus alatti döntéseinek az összehasonlítása
Elmentve itt :
Szerző: | Nagy Benedek |
---|---|
További közreműködők: |
Eckert Bálint
Pálinkás Eszter Ágnes |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | 7P modell koronavírus-járvány (COVID-19) változások vendéglátás vendéglátóipar |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/54796 |
Hasonló tételek
Egy mozgó vendéglátó egység marketingstratégiája
: Nagy Őszike Csenge
: Nagy Őszike Csenge
Szezonálisan üzemeltethető vendéglátó egység nyitása
: Móré Luca Kata
: Móré Luca Kata
Két vendéglátóipari egység összehasonlítása az alkalmazott marketing eszközeik alapján
: Hegedüs Bianka Júlia
: Hegedüs Bianka Júlia
Az adott vendéglátó egység költséggazdálkodásának elemzése.
: Ruprech Botond
: Ruprech Botond
Felix vendéglátó egység gasztronómiája, kezdetektől, napjainkig.
: Szentléleki Dávid
: Szentléleki Dávid
A Broadmoor szállodában üzemelő vendéglátó egység gazdálkodásának elemzése
: Nagy Bertalan
: Nagy Bertalan
Egy elképzelt vendéglátó egység HACCP - rendszerének kialakítása
: Szalay Virág Éva
: Szalay Virág Éva
A Kis Cápa vendéglátó egység kínálatának elemzése
: Horváth Gréta
: Horváth Gréta
Vendéglátó egység weblapjának tervezése,működtetése és annak problémái
: Skázel Nándor
: Skázel Nándor
A dashboard jelentősége a vállalat döntéseinek meghozatalánál
: Kiss Richárd Gergely
: Kiss Richárd Gergely
Különböző generációk utazási döntéseinek hatása az utazási irodák jövőjére
: Futó Nikolett
: Futó Nikolett
Egy vendéglátó egység nyitásának a lehetősége egy konkrét piaci környezetbe helyezve.
: Joó Zoltán
: Joó Zoltán
A nők vásárlási döntéseinek vizsgálata a szépségápolási termékekkel kapcsolatban
: Szabadszállási Regina
: Szabadszállási Regina
A vendéglátó egység kínálatának elemzése. Étlap, itallap elemzése a VakVarjú étteremben
: Kossuth Viktória Erika
: Kossuth Viktória Erika
Két önkormányzat gazdálkodásának összehasonlítása
: Vajda Bence
: Vajda Bence
Az AmRest Kávézó Kft. által üzemeltetett vendéglátó egység megnyitását megelőző üzleti terv elemzése
: Szatmári Csilla
: Szatmári Csilla
Két telekommunikációs nagyvállalat CRM rendszerének összehasonlítása
: Nagy Norbert Marcel
: Nagy Norbert Marcel
A vendéglátás fő folyamatainak elemző bemutatása A Piac Büféje vendéglátó egység példáján keresztül
: Vígh Ramóna
: Vígh Ramóna
A koronavírus gazdasági hatásai a turizmusra, rendezvényiparra, vendéglátó egységekre
: Tokárszky Tamás
: Tokárszky Tamás
Beszerzés feladatai, vállalati hierarchiában elfoglalt szerepe, döntéseinek hatása egy adott vállalatnál
: Pongrácz Ivett
: Pongrácz Ivett
Vendéglátó egységek belsőépítészeti összehasonlítása a mai szemmel
: Grámán Richárd Archibald
: Grámán Richárd Archibald
A turisztikai munkaerőpiac kihívásai egy vendéglátó egység példáján a Covid-19 járvány hatásainak tükrében
: Burján Bálint Ferenc
: Burján Bálint Ferenc
Az adott vendéglátó egység desszert kínálata a különböző ételallergiában/érzékenységben szenvedők részére kínált választék szempontjából, allergének jelölése
: Rozbora Zsófia
: Rozbora Zsófia
A 30 év alatti vállalkozó fiatalok lehetőségeinek vizsgálata és elemzése
: Giesz Bence Gábor
: Giesz Bence Gábor
Innovatív befektetési alapok és stratégiák a válságok alatti változó kamatkörnyezetben
: Éger Márk
: Éger Márk
Fiatal, 35 év alatti szülők vásárlási döntését befolyásoló tényezők vizsgálata
: Lencsés Klaudia
: Lencsés Klaudia
A 25 éves kor alatti fiatalok pénzügyi megtakarításai és tájékozottsága
: Bennárik Csilla
: Bennárik Csilla
A 25 éves kor alatti fiatalok pénzügyi megtakarításai és tájékozottsága
: Bennárik Csilla
: Bennárik Csilla
Két e-könyv áruház összehasonlítása szemkamerás kutatással
: Őrsi Virág
: Őrsi Virág
Bankfiók, mint a bankrendszer legkisebb működési egysége
: Irmes Máté Benedek
: Irmes Máté Benedek
,,Volt egyszer két Németország - Az NSZK és az NDK összehasonlítása a két ország történelmének tükrében ”
: Csordás Tamara Rita
: Csordás Tamara Rita
Hőmérséklet kontroll alatti áruk fuvarozása a DHL Globál Szállítmányozási Kft.-nél
: Turcsányi Emese
: Turcsányi Emese
A rekreáció térnyerése a COVID-19 alatti korlátozások és turizmusregresszió idején
: Tátrai Gabriella
: Tátrai Gabriella
Az egri vendéglátós munkaerőpiac elvárásainak összevetése a vendéglátó szakképzéssel
: Dobai Ákos Tóbiás
: Dobai Ákos Tóbiás
Étkezési szokások összehasonlítása nemzetközi szinten- Egészségesen táplálkozik-e a vendéglátós?
: Varga Nikolett
: Varga Nikolett
Az egységes világpénz létrehozása
: Hrabovszki András
: Hrabovszki András
Az egységes világpénz létrehozása
: Hrabovszki András
: Hrabovszki András
Két különböző volumenű rendezvény megszervezésének és lebonyolításának összehasonlítása
: Vörös Eszter
: Vörös Eszter
A vendéglátó üzletek helyzete itthon és Angliában a Brexit és a koronavírus-járvány idején
: Smid Evelin Ágnes
: Smid Evelin Ágnes
Vendéglátó rendezvény hagyományos és „mentes” ételkínálatának összehasonlítása a fenntarthatóság szempontjai alapján
: Gurmai Gyula
: Gurmai Gyula
Hasonló tételek
-
Egy mozgó vendéglátó egység marketingstratégiája
: Nagy Őszike Csenge -
Szezonálisan üzemeltethető vendéglátó egység nyitása
: Móré Luca Kata -
Két vendéglátóipari egység összehasonlítása az alkalmazott marketing eszközeik alapján
: Hegedüs Bianka Júlia -
Az adott vendéglátó egység költséggazdálkodásának elemzése.
: Ruprech Botond -
Felix vendéglátó egység gasztronómiája, kezdetektől, napjainkig.
: Szentléleki Dávid