A magyaros ételek hagyományos elkésztése és népszerűsége a külföldi vendégek körében, a budapesti vendéglátásban
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | Gasztronómia Vendéglátás Étel Étlap Magyar konyha |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/54937 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg54937 | ||
| 005 | 20250701123002.0 | ||
| 008 | 240628suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Bartus Nikolett | |
| 245 | 1 | 2 | |a A magyaros ételek hagyományos elkésztése és népszerűsége a külföldi vendégek körében, a budapesti vendéglátásban |c Bartus Nikolett |h [elektronikus dokumentum] |
| 695 | |a Gasztronómia | ||
| 695 | |a Vendéglátás | ||
| 695 | |a Étel | ||
| 695 | |a Étlap | ||
| 695 | |a Magyar konyha | ||
| 700 | 1 | |a Balogh-Siposné Szőcze Anikó |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/54937/1/Bartus%20Nikolett.pdf |z Dokumentum-elérés |