A magyaros ételek hagyományos elkésztése és népszerűsége a külföldi vendégek körében, a budapesti vendéglátásban

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Bartus Nikolett
További közreműködők: Balogh-Siposné Szőcze Anikó
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:Gasztronómia
Vendéglátás
Étel
Étlap
Magyar konyha
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/54937

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg54937
005 20250701123002.0
008 240628suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Bartus Nikolett 
245 1 2 |a A magyaros ételek hagyományos elkésztése és népszerűsége a külföldi vendégek körében, a budapesti vendéglátásban  |c Bartus Nikolett  |h [elektronikus dokumentum] 
695 |a Gasztronómia 
695 |a Vendéglátás 
695 |a Étel 
695 |a Étlap 
695 |a Magyar konyha 
700 1 |a Balogh-Siposné Szőcze Anikó  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/54937/1/Bartus%20Nikolett.pdf  |z Dokumentum-elérés