Közel-Kelet Gasztronómiája

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Brunner Balázs
További közreműködők: Balog-Siposné Szöcze Anikó
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:arab konyha
gasztronómia
kóser étkezés
Közel-Kelet
zsidó konyha
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/55002

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg55002
005 20240715100121.0
008 240715suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Brunner Balázs 
245 1 0 |a Közel-Kelet Gasztronómiája  |c Brunner Balázs  |h [elektronikus dokumentum] 
520 3 |a Ebben a szakdolgozatban a Közel-Kelet gasztronómiáját mutatom be. Először földrajzilag bemutatoma Közel-Keletet majd leírom a helyi étkezési szokásokat, tradíciókat és szabályokat. Megnézem, hogy a vallásnak milyen hatása van a gasztronómiára, és bemutatom a halal és kóser szabályokat és étkezési szokásokat. Ezen kívül megvizsgálom, hogy a Közel-keleti gasztronómia milyen módon jelenik meg magyarországon, milyen a Közel-keleti éttermekben a kínálat és mennyire ismert a Közel-keleti gasztronómia. 
695 |a arab konyha 
695 |a gasztronómia 
695 |a kóser étkezés 
695 |a Közel-Kelet 
695 |a zsidó konyha 
700 1 |a Balog-Siposné Szöcze Anikó  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/55002/1/Szakdolgozat%20K%C3%B6zel-Kelet%20gasztron%C3%B3mi%C3%A1ja%20Brunner%20Bal%C3%A1zs.pdf  |z Dokumentum-elérés 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/55002/2/Brunner_vend_Szakdolgozat%20%C3%A9rt%C3%A9kel%C5%91%20Bsc_.pdf  |z Dokumentum-elérés 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/55002/3/Szakdolgozat%20%C3%A9rt%C3%A9kel%C5%91%20Bsc_Brunner%20Bal%C3%A1zs.pdf  |z Dokumentum-elérés