Közel-Kelet Gasztronómiája
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
További közreműködők: | |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | arab konyha gasztronómia kóser étkezés Közel-Kelet zsidó konyha |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/55002 |
MARC
LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | dolg55002 | ||
005 | 20240715100121.0 | ||
008 | 240715suuuu hu om 000 hun d | ||
040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
041 | |a hu | ||
100 | 1 | |a Brunner Balázs | |
245 | 1 | 0 | |a Közel-Kelet Gasztronómiája |c Brunner Balázs |h [elektronikus dokumentum] |
520 | 3 | |a Ebben a szakdolgozatban a Közel-Kelet gasztronómiáját mutatom be. Először földrajzilag bemutatoma Közel-Keletet majd leírom a helyi étkezési szokásokat, tradíciókat és szabályokat. Megnézem, hogy a vallásnak milyen hatása van a gasztronómiára, és bemutatom a halal és kóser szabályokat és étkezési szokásokat. Ezen kívül megvizsgálom, hogy a Közel-keleti gasztronómia milyen módon jelenik meg magyarországon, milyen a Közel-keleti éttermekben a kínálat és mennyire ismert a Közel-keleti gasztronómia. | |
695 | |a arab konyha | ||
695 | |a gasztronómia | ||
695 | |a kóser étkezés | ||
695 | |a Közel-Kelet | ||
695 | |a zsidó konyha | ||
700 | 1 | |a Balog-Siposné Szöcze Anikó |e ths | |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/55002/1/Szakdolgozat%20K%C3%B6zel-Kelet%20gasztron%C3%B3mi%C3%A1ja%20Brunner%20Bal%C3%A1zs.pdf |z Dokumentum-elérés |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/55002/2/Brunner_vend_Szakdolgozat%20%C3%A9rt%C3%A9kel%C5%91%20Bsc_.pdf |z Dokumentum-elérés |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/55002/3/Szakdolgozat%20%C3%A9rt%C3%A9kel%C5%91%20Bsc_Brunner%20Bal%C3%A1zs.pdf |z Dokumentum-elérés |