A gasztronómia hagyománya és jelene a Kiskunságon
Saved in:
Main Author: | Lancsa Szilvia |
---|---|
Other Authors: | Sándor Dr. Dénes |
Format: | Thesis |
Kulcsszavak: | gasztronómia Kiskunság Csárda fesztiválok Hagyományőrzés |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/5502 |
Similar Items
Török - magyar "barátság", avagy a sertéshúsételek hagyománya a magyar gasztronómiában
: Kánya József
: Kánya József
A magyar gasztronómia múltja és jelene
: Tupi Adél
: Tupi Adél
A magyar gasztronómia jelene és jövője
: Pacsai Martin Benjamin
: Pacsai Martin Benjamin
A magyar gasztronómia jelene és jelenléte
: Paizs Dávid
: Paizs Dávid
Katalán gasztronómia
: Szabó Diána Lilla
: Szabó Diána Lilla
Roma gasztronómia
: Sárközy Cecilia
: Sárközy Cecilia
Nemzetközi gasztronómia
: Dudaskó Boróka
: Dudaskó Boróka
A zsidó gasztronómia
: Havas Dr. Piroska
: Havas Dr. Piroska
Gasztronómia utazás Erdélyben
: Balló Ildikó
: Balló Ildikó
Zsidó gasztronómia Budapesten
: Molnár Fanni
: Molnár Fanni
Spanyol gasztronómia Budapesten
: Kocsis Bernadett
: Kocsis Bernadett
Művészetek a gasztronómia világában
: Tóth Lilla Veronika
: Tóth Lilla Veronika
Gasztronómia a TikTokon
: Ovics Dana Sára
: Ovics Dana Sára
Élmény-gasztronómia Az ügyfélközpontú szolgáltatás tervezés receptje
: Oswald Réka
: Oswald Réka
Rendezvényszervezés és a gasztronómia összefonódása
: Kuti Zsófia
: Kuti Zsófia
A francia gasztronómia részletes bemutatása
: Hamarák István
: Hamarák István
Bor gasztronómia, kiemelten Szigligeten és Szent György-hegyen
: Kazacsay László
: Kazacsay László
Vadászat és a magyar gasztronómia kapcsolata
: De Negri Adriano
: De Negri Adriano
A karibi gasztronómia és ismertsége hazánkban
: Lobenwein Klaudia Enikő
: Lobenwein Klaudia Enikő
A portugál gasztronómia és ismertsége hazánkban
: Takács Kíra
: Takács Kíra
Történelmi emlékhelyek és történelmi gasztronómia Magyarországon
: Fenyvesi Berta
: Fenyvesi Berta
A lengyel gasztronómia – az ünnepek gasztronómiája
: Suta Olga Barbara
: Suta Olga Barbara
A molekuláris gasztronómia és a fine dining
: Szabó Salamon
: Szabó Salamon
A spanyol gasztronómia napjainkban és jelenléte Magyarországon
: Ács Noémi Eszter
: Ács Noémi Eszter
Csokoládé és manufakturális bonbonok a gasztronómia világában
: Bognár Máté
: Bognár Máté
Az olasz gasztronómia vizsgálata és megjelenése hazánkban
: Rádi József
: Rádi József
Gasztronómia a testépítésben - különös tekintettel a tömegnövelésre
: Jánosa Péter
: Jánosa Péter
A gasztronómia fejlődése, különös tekintettel a konyhatechnológiára
: Csillag Anna
: Csillag Anna
A fenntartható gasztronómia a Michelin-csillag tükrében
: Sváb Gréta Viktória
: Sváb Gréta Viktória
A gasztronómia és a média kapcsolata a fine dining kulturális felértékelődése
: Lueger Jessica Jennifer
: Lueger Jessica Jennifer
Virágzó gasztronómia, avagy ehető virágok a vendéglátásban
: Halmos Daniella Dóra
: Halmos Daniella Dóra
A gasztronómia, mint szabadidős tevékenység az Instagramon
: Rákos Lili Sára
: Rákos Lili Sára
A gasztronómia, mint turisztikai élményelem szerepe Peruban
: Gellén Elizabeth
: Gellén Elizabeth
A Mexikói gasztronómia és megjelenése a hazai vendéglátásban
: Hámori Attila
: Hámori Attila
A japán gasztronómia és megjelenése a hazai vendéglátásban
: Herke Zsolt Gábor
: Herke Zsolt Gábor
Csömör hagyományai, ünnepei és szokásai a gasztronómia tükrében
: Galgovics Krisztina
: Galgovics Krisztina
A gasztronómia turisztikai jelentősége és növekedési lehetőségei Magyarországon
: Tóth Ágnes
: Tóth Ágnes
Gazdaság és gasztronómia Ünnepi kötet Lugasi Andrea tiszteletére
: Bánhegyi Mátyás, et al.
Published: (2022)
: Bánhegyi Mátyás, et al.
Published: (2022)
A zsidó gasztronómia bemutatása a Rosenstein Vendéglőn keresztül
: Tóth Péter
: Tóth Péter
A MOLEKULÁRIS GASZTRONÓMIA ÉS A MIXOLÓGIA HATÁSA A VENDÉGLÁTÁSRA
: Berei Enikő
: Berei Enikő
Similar Items
-
Török - magyar "barátság", avagy a sertéshúsételek hagyománya a magyar gasztronómiában
: Kánya József -
A magyar gasztronómia múltja és jelene
: Tupi Adél -
A magyar gasztronómia jelene és jövője
: Pacsai Martin Benjamin -
A magyar gasztronómia jelene és jelenléte
: Paizs Dávid -
Katalán gasztronómia
: Szabó Diána Lilla