Különleges ízpárosítások a cukrászatban
Saved in:
Main Author: | Marossy Eszter |
---|---|
Other Authors: | Hidvégi Hedvig |
Format: | Thesis |
Kulcsszavak: | cukrászat desszert ízpárosítás különleges újhullámos |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/55028 |
Similar Items
Innováció a cukrászatban
: Pércsi Bence
: Pércsi Bence
Adalékanyagok a modern cukrászatban
: Onofer Krisztina Xénia
: Onofer Krisztina Xénia
Zöldségek felhasználási lehetőségei a cukrászatban
: Bende Bianka
: Bende Bianka
Készletgazdálkodás a Queen Cake Kézműves Cukrászatban
: Punku Gréta
: Punku Gréta
Csonthéjas magvak felhasználása a hazai cukrászatban
: Dobrádi Dóra
: Dobrádi Dóra
Veganizmus a cukrászatban – Divat, vagy tudomány a vegán étrend?
: Szontagh Eszter Klára
: Szontagh Eszter Klára
Különleges Szálláshelyek Magyarországon
: Kántás Péter
: Kántás Péter
Különleges akkreditív jogok
: Csekő Katalin
Published: (2009)
: Csekő Katalin
Published: (2009)
Az édes küzdelem – avagy az ételallergia / ételintolerancia a cukrászatban
: Nagy Bettina
: Nagy Bettina
Szállodahajók, mint különleges termékek
: Vörös Attila
: Vörös Attila
Különleges háromszögszámok - érdekességekről szemléltetéssel
: Molnár István, et al.
Published: (2023)
: Molnár István, et al.
Published: (2023)
Az utóbbi évek trendjei a cukrászatban és azok magyarországi hatásai
: Bató Csinszka Gréta
: Bató Csinszka Gréta
Különleges helyzetek kezelése a turizmusban
: Dósa Orsolya Viktória
: Dósa Orsolya Viktória
Különleges szálláshelyek öt csillag felett
: Pete Melitta
: Pete Melitta
Különleges online kereskedelmi oldalak kommunikációja
: Páli Döníz
: Páli Döníz
Különleges rendezvényhelyszínek kiválasztását befolyásoló tényezők
: Pintér Kata Zsófia
: Pintér Kata Zsófia
Különleges kereskedési lehetőségek a Forex piacon
: Bakos Tamás
: Bakos Tamás
Különleges étkezési igényeknek megfelelő fagylaltok sokszínűsége
: László Fruzsina
: László Fruzsina
Különleges Szabályozást Igénylő Küldemények Közlekedtetése Vasúton
: Kiss János Pál
: Kiss János Pál
Trend és tradíció a magyar cukrászatban -a Művész Kávéház és Cukrászda példáján keresztül
: Rebák Balázs
: Rebák Balázs
Különleges kínálatú hazai vendéglátóegységek a XXI. században
: Tóth Bence
: Tóth Bence
Vendégpanaszok és különleges helyzetek kezelése a szállodaiparban
: Kovács Fanni
: Kovács Fanni
Hagyományos és különleges fagylaltok kedveltségének vizsgálata napjainkban.
: Király Dominika
: Király Dominika
Különleges rendezvényhelyszínek vonzerejének vizsgálata Budapesten és környékén
: Hajdu Anna
: Hajdu Anna
A sült tea, mint különleges termék a vendéglátásban
: Dabis Debóra
: Dabis Debóra
Étlap és különleges alapanyagok a Costes Downtown-ban
: Ványi Dalma Lili
: Ványi Dalma Lili
A televíziós reklámok hatásainak különleges világa női szemmel
: Plézer Panna
: Plézer Panna
Mézsör és egyéb különleges sörök, felhasználásuk a vendéglátásban
: Belényesi Orsolya
: Belényesi Orsolya
Különleges élmények, szubkultúra a vendéglátásban - Lakáséttermek helyzete Magyarországon
: Ványi Dalma Lili
: Ványi Dalma Lili
Különleges termék (USP) a DiVin Porcello – A Sonkabárban
: Slang Erik
: Slang Erik
Börtönben szült nők különleges szociális és pszichés állapotának bemutatása
: Farkas Erika
: Farkas Erika
A szabadúszás mint az önfoglalkoztatás különleges módja Egy új hazai kutatási program szakirodalmi-elméleti háttere
: Radácsi László
Published: (2022)
: Radácsi László
Published: (2022)
A különleges diétán élő vendégek igényeinek megjelenése a budapesti vendéglátásban
: Molnár Emese
: Molnár Emese
Humán tőke, mint a szolgáltató központok (SSC-k) különleges erőforrása
: Kurusa Adrienn
: Kurusa Adrienn
Fuerteventura és Lanzarote különleges idegenforgalmi kínálata a Kanári-szigetek térségében
: Kovács Evelin
: Kovács Evelin
A különleges igényű párok esküvőszervezése során felmerülő sajátosságok és kihívások
: Varga Lili
: Varga Lili
Vállalkozások részvételének lehetőségei és feltételei a különleges biztonsági intézkedést igénylő közbeszerzésekben
: Németh János
: Németh János
Különleges felszolgálási módok elfogadása és megítélése vendégek és jövőbeli szakemberek körében
: Zólyomi Benjámin
: Zólyomi Benjámin
Különleges ünnepi rendezvények szervezése és lebonyolítása konkrét szállodai/ vendéglátói/ rendezvényszervezői egységben
: Nagy Alexandra Zsófia
: Nagy Alexandra Zsófia
Sporttáplálkozás és az étrend kiegészítők, különleges táplálkozási célú élelmiszerek szerepe a sportteljesítményben
: Heinemann Viola
: Heinemann Viola
Similar Items
-
Innováció a cukrászatban
: Pércsi Bence -
Adalékanyagok a modern cukrászatban
: Onofer Krisztina Xénia -
Zöldségek felhasználási lehetőségei a cukrászatban
: Bende Bianka -
Készletgazdálkodás a Queen Cake Kézműves Cukrászatban
: Punku Gréta -
Csonthéjas magvak felhasználása a hazai cukrászatban
: Dobrádi Dóra