Zero Waste Bárok Trend vagy a Jövő?
Saved in:
Main Author: | Zilizi Máté |
---|---|
Other Authors: | Hidvégi Hedvig |
Format: | Thesis |
Kulcsszavak: | bárok fenntarthatóság koktél vendéglátóipar zero waste |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/55061 |
Similar Items
Zero-waste the new norm?
: Almási Sándor, et al.
Published: (2021)
: Almási Sándor, et al.
Published: (2021)
"Zero Waste" és a fenntartható jövő
: Dajcsin Katalin
: Dajcsin Katalin
Zero Waste a Koktélkúltúrában
: Szőllősi Bálint
: Szőllősi Bálint
Zero waste in the food and beverage industry
: Aguirre-Szilágyi Ignacio
: Aguirre-Szilágyi Ignacio
A Zero Waste szemlélet és fogyasztói szokások
: Kőhalmi Boglárka
: Kőhalmi Boglárka
Zero waste production in Hungary through the example of the Grapoila brand
: Skaliczki Tímea Adrienn
: Skaliczki Tímea Adrienn
Zero waste üzletek elterjedése, és ismertségének, megítélésének vizsgálata Magyarországon
: Kovács Blanka Laura
: Kovács Blanka Laura
Fenntarthatóság és rendezvényszervezés kapcsolata, különös tekintettel a zero waste rendezvényekre
: Schneider Kinga
: Schneider Kinga
Rooftop bárok - új trend a vendéglátásban
: Sipos Beatrix Réka
: Sipos Beatrix Réka
A bárok szerepe és jelentősége napjaink turizmusában
: Polgár Attila
: Polgár Attila
A Zero vállalat marketingstratégiájának, arculatának bemutatása
: Póké Beáta Dóra
: Póké Beáta Dóra
A critical analysis of waste management and the level of food waste in the hospitality industry
: Zsigri Máté
: Zsigri Máté
Privát klubok és speakeasy bárok szolgáltatás designjának elemzése
: Kovács Alexandra
: Kovács Alexandra
Az e-sport bárok és rendezvények jelentősége a vendéglátásban
: Lampért Ádám
: Lampért Ádám
The situation of Hungarian waste management, the possibilities of the Swiss SID SA on the Hungarian waste market
: Ördög Zsuzsanna
: Ördög Zsuzsanna
Refuse, reuse, recycle What are the opportunities of cafés towards the zero waste trend in Budapest?
: Keszei Zsófia
: Keszei Zsófia
Az Oxyfa vállalat környezettudatos tevékenysége és a Zero CO2 program
: Béres Rubina
: Béres Rubina
Sustainable business opportunities focused on the fast fashion industry waste and e-waste in Latin America and Africa
: Kaul Karen Elisabeth
: Kaul Karen Elisabeth
Analyzing the issue of food waste in Hungary
: Popova Vera
: Popova Vera
Examination of consumer awareness in case of food waste
: Gál Zsófia
: Gál Zsófia
Hazardous waste management in the field of plastics and microplastics
: Liu Tianhui Aliz
: Liu Tianhui Aliz
Food waste management in hotels Case study of the Crowne Plaza Budapest Hotel
: Polónyi Adrienn Alexandra
: Polónyi Adrienn Alexandra
Food waste management in restaurants A case study of H.N. Vietnamese restaurant in Budapest
: Phuong Tran Thu, et al.
Published: (2024)
: Phuong Tran Thu, et al.
Published: (2024)
Food waste management in restaurants A case study of H.N. Vietnamese restaurant in Budapest
: Tran Thu Phuong
: Tran Thu Phuong
Analysing food waste in the tourism sector in Budapest, Hungary
: Le Lan Phuong
: Le Lan Phuong
The impact of packaging waste pollution of delivery industry in China
: Qiu Yun
: Qiu Yun
Investigating the Food Waste Management in two Chinese Restaurants
: Wang Keyan
: Wang Keyan
KOKTÉL, WINE ÉS GOURMET BÁROK VILÁGA , JELENE ÉS JÖVŐKÉPE AZ Y ÉS A Z GENERÁCIÓ KÖRÉBEN
: Schneringer András
: Schneringer András
A bárkultúra múltja, jelene és a budapesti bárok jelentősége a turizmus vonatkozásában, a romkocsmáktól az elit bárokig
: Páll Krisztina
: Páll Krisztina
Analyzing food waste through a sample of a restaurant
: Rácz Koni
: Rácz Koni
Implications of food waste management in luxury hotels A case study of InterContinental Budapest
: Várfalvi Yvett
: Várfalvi Yvett
Food losses and waste in the context of sustainable food systems in hotel management
: Aladzic Diana
: Aladzic Diana
Factors cause food waste in Executive Lounge at the Ritz- Carlton Budapest
: Nguyen Thi My Linh
: Nguyen Thi My Linh
An assessment of food loss and waste in the Hungarian agrifood supply chain Encouraging sustainable and conscious
: Rabbi Mohammad Fazle
Published: (2022)
: Rabbi Mohammad Fazle
Published: (2022)
Szálloda bárok kialakulása és mai megjelenésének bemutatása, a budapesti Kempinski Hotel Corvinus és a németországi Grand Hotel Heiligendamm bárjának összehasonlítása
: Mangol Márta
: Mangol Márta
No Waste, avagy a XXI. század adta lehetőség az élelmiszerpazarlás megelőzésére.
: Lammel Kálmán
: Lammel Kálmán
Food waste management at breakfast buffet – Case of The Ritz-Carlton Budapest Hotel
: Hoang Vy Quynh Anh
: Hoang Vy Quynh Anh
Food waste reduction at Budapest Business School, Faculty of International Management and Business Students vs cafeteria /
: Pascoal Iris Nyalete de Almeida
: Pascoal Iris Nyalete de Almeida
Stop wasting water! Water consumption in the Students’ Halls of Residence at Mátyásföld of Budapest Business School
: Juhász Eszter
Published: (2019)
: Juhász Eszter
Published: (2019)
Reducing plastic waste by replacing single-use plastic packaging materials with paper in the food industry
: Ditkute Kotryna
: Ditkute Kotryna
Similar Items
-
Zero-waste the new norm?
: Almási Sándor, et al.
Published: (2021) -
"Zero Waste" és a fenntartható jövő
: Dajcsin Katalin -
Zero Waste a Koktélkúltúrában
: Szőllősi Bálint -
Zero waste in the food and beverage industry
: Aguirre-Szilágyi Ignacio -
A Zero Waste szemlélet és fogyasztói szokások
: Kőhalmi Boglárka