No Waste, avagy a XXI. század adta lehetőség az élelmiszerpazarlás megelőzésére.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Lammel Kálmán
Other Authors: Domboróczky Dr. Zoltán
Format: Thesis
Kulcsszavak:21. század
élelmiszer
élelmiszerbiztonság
élelmiszerpazarlás
élelmiszervizsgálat
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/55093
Description
Abstract:Tisztelt Értékelő, Megtekintő!Miért is választottam ezt a témát?Számomra nagyon fontos és aktuális ez a téma. Azt gondolom, hogy még ebben a felgyorsult világban is kis odafigyeléssel rengeteget lehetne tenni a Magyarországon ~65, Eu-s szinten 70+ kg/fő/év kidobott élelmiszer ellen. Ennek a számnak a fele kb. az oda nem figyelésből, azaz az élelmiszer lejárata miatti kidobás.Véleményem szerint az applikációm ehhez nagyban hozzájárulna, melyet jelen szakdolgozatomban „csak” az elméleti hátterét mutatnám be.Köszönettel, Tisztelettel:Lammel Kálmán