No Waste, avagy a XXI. század adta lehetőség az élelmiszerpazarlás megelőzésére.

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Lammel Kálmán
További közreműködők: Domboróczky Dr. Zoltán
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:21. század
élelmiszer
élelmiszerbiztonság
élelmiszerpazarlás
élelmiszervizsgálat
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/55093

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg55093
005 20240715100316.0
008 240715suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Lammel Kálmán 
245 1 0 |a No Waste, avagy a XXI. század adta lehetőség az élelmiszerpazarlás megelőzésére.  |c Lammel Kálmán  |h [elektronikus dokumentum] 
520 3 |a Tisztelt Értékelő, Megtekintő!Miért is választottam ezt a témát?Számomra nagyon fontos és aktuális ez a téma. Azt gondolom, hogy még ebben a felgyorsult világban is kis odafigyeléssel rengeteget lehetne tenni a Magyarországon ~65, Eu-s szinten 70+ kg/fő/év kidobott élelmiszer ellen. Ennek a számnak a fele kb. az oda nem figyelésből, azaz az élelmiszer lejárata miatti kidobás.Véleményem szerint az applikációm ehhez nagyban hozzájárulna, melyet jelen szakdolgozatomban „csak” az elméleti hátterét mutatnám be.Köszönettel, Tisztelettel:Lammel Kálmán 
695 |a 21. század 
695 |a élelmiszer 
695 |a élelmiszerbiztonság 
695 |a élelmiszerpazarlás 
695 |a élelmiszervizsgálat 
700 1 |a Domboróczky Dr. Zoltán  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/55093/1/Teljes_szakdoga_Lammel_Kalman.pdf  |z Dokumentum-elérés 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/55093/2/Teljes_szakdoga_Lammel_Kalman.pdf  |z Dokumentum-elérés 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/55093/3/Lammel%20K%C3%A1lm%C3%A1n_KM%20magyar%20b%C3%ADr%C3%A1lati%20lap%20BELS%C5%90.pdf  |z Dokumentum-elérés 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/55093/4/Lammel%20K%C3%A1lm%C3%A1n_BA%20KM%20magyar%20b%C3%ADr%C3%A1lati%20lap%20K%C3%9CLS%C5%90.pdf  |z Dokumentum-elérés