No Waste, avagy a XXI. század adta lehetőség az élelmiszerpazarlás megelőzésére.
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
További közreműködők: | |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | 21. század élelmiszer élelmiszerbiztonság élelmiszerpazarlás élelmiszervizsgálat |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/55093 |
MARC
LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | dolg55093 | ||
005 | 20240715100316.0 | ||
008 | 240715suuuu hu om 000 hun d | ||
040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
041 | |a hu | ||
100 | 1 | |a Lammel Kálmán | |
245 | 1 | 0 | |a No Waste, avagy a XXI. század adta lehetőség az élelmiszerpazarlás megelőzésére. |c Lammel Kálmán |h [elektronikus dokumentum] |
520 | 3 | |a Tisztelt Értékelő, Megtekintő!Miért is választottam ezt a témát?Számomra nagyon fontos és aktuális ez a téma. Azt gondolom, hogy még ebben a felgyorsult világban is kis odafigyeléssel rengeteget lehetne tenni a Magyarországon ~65, Eu-s szinten 70+ kg/fő/év kidobott élelmiszer ellen. Ennek a számnak a fele kb. az oda nem figyelésből, azaz az élelmiszer lejárata miatti kidobás.Véleményem szerint az applikációm ehhez nagyban hozzájárulna, melyet jelen szakdolgozatomban „csak” az elméleti hátterét mutatnám be.Köszönettel, Tisztelettel:Lammel Kálmán | |
695 | |a 21. század | ||
695 | |a élelmiszer | ||
695 | |a élelmiszerbiztonság | ||
695 | |a élelmiszerpazarlás | ||
695 | |a élelmiszervizsgálat | ||
700 | 1 | |a Domboróczky Dr. Zoltán |e ths | |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/55093/1/Teljes_szakdoga_Lammel_Kalman.pdf |z Dokumentum-elérés |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/55093/2/Teljes_szakdoga_Lammel_Kalman.pdf |z Dokumentum-elérés |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/55093/3/Lammel%20K%C3%A1lm%C3%A1n_KM%20magyar%20b%C3%ADr%C3%A1lati%20lap%20BELS%C5%90.pdf |z Dokumentum-elérés |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/55093/4/Lammel%20K%C3%A1lm%C3%A1n_BA%20KM%20magyar%20b%C3%ADr%C3%A1lati%20lap%20K%C3%9CLS%C5%90.pdf |z Dokumentum-elérés |