No Waste, avagy a XXI. század adta lehetőség az élelmiszerpazarlás megelőzésére.
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | 21. század élelmiszer élelmiszerbiztonság élelmiszerpazarlás élelmiszervizsgálat |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/55093 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg55093 | ||
| 005 | 20240715100316.0 | ||
| 008 | 240715suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Lammel Kálmán | |
| 245 | 1 | 0 | |a No Waste, avagy a XXI. század adta lehetőség az élelmiszerpazarlás megelőzésére. |c Lammel Kálmán |h [elektronikus dokumentum] |
| 520 | 3 | |a Tisztelt Értékelő, Megtekintő!Miért is választottam ezt a témát?Számomra nagyon fontos és aktuális ez a téma. Azt gondolom, hogy még ebben a felgyorsult világban is kis odafigyeléssel rengeteget lehetne tenni a Magyarországon ~65, Eu-s szinten 70+ kg/fő/év kidobott élelmiszer ellen. Ennek a számnak a fele kb. az oda nem figyelésből, azaz az élelmiszer lejárata miatti kidobás.Véleményem szerint az applikációm ehhez nagyban hozzájárulna, melyet jelen szakdolgozatomban „csak” az elméleti hátterét mutatnám be.Köszönettel, Tisztelettel:Lammel Kálmán | |
| 695 | |a 21. század | ||
| 695 | |a élelmiszer | ||
| 695 | |a élelmiszerbiztonság | ||
| 695 | |a élelmiszerpazarlás | ||
| 695 | |a élelmiszervizsgálat | ||
| 700 | 1 | |a Domboróczky Dr. Zoltán |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/55093/1/Teljes_szakdoga_Lammel_Kalman.pdf |z Dokumentum-elérés |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/55093/2/Teljes_szakdoga_Lammel_Kalman.pdf |z Dokumentum-elérés |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/55093/3/Lammel%20K%C3%A1lm%C3%A1n_KM%20magyar%20b%C3%ADr%C3%A1lati%20lap%20BELS%C5%90.pdf |z Dokumentum-elérés |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/55093/4/Lammel%20K%C3%A1lm%C3%A1n_BA%20KM%20magyar%20b%C3%ADr%C3%A1lati%20lap%20K%C3%9CLS%C5%90.pdf |z Dokumentum-elérés |