Hagyományos és mentes desszertkínálat napjaink cukrászdáiban
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | allergének cukrászat ételallergia és intolerancia helyettesítő termékek mentes sütemény |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/55094 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg55094 | ||
| 005 | 20240715100316.0 | ||
| 008 | 240715suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Berentei Ágnes Judit | |
| 245 | 1 | 0 | |a Hagyományos és mentes desszertkínálat napjaink cukrászdáiban |c Berentei Ágnes Judit |h [elektronikus dokumentum] |
| 520 | 3 | |a Szakdolgozatom fő témája a jelenlegi, magyarországi cukrászdákban kapható hagyományos és mentes desszertkínálat. Célja, hogy megválaszoljam, hogy mik a jelenlegi trendek, milyen kedveltsége van a mentes süteményeknek, illetve, hogy megfelelő mennyiségű és minőségű a mentes desszertkínálat hazánkban. Dolgozatom első részében a cukrászat történetét mutatom be egészen a 21. századig, majd kifejtem a jelenlegi ételallergiákat és intoleranciákat, egyes jogszabályokat, továbbá kitérek még a különböző helyettesítő termékekre is. Szakdolgozatom második felében pedig az általam készített 6 cukrászdatulajdonossal folytatott interjúim és a kérdőívem elemzése kerül a középpontba. Előbbivel a kínálati oldalt, utóbbival pedig a keresleti oldalt mutatom be. Az eredmények elemzéséből kiderül, hogy milyen mértékben befolyásolják a trendek a fogyasztókat, illetve, hogy milyen mentes süteményeket illető változtatásokra és fejlesztésekre lenne szükség. | |
| 695 | |a allergének | ||
| 695 | |a cukrászat | ||
| 695 | |a ételallergia és intolerancia | ||
| 695 | |a helyettesítő termékek | ||
| 695 | |a mentes sütemény | ||
| 700 | 1 | |a Hidvégi Hedvig |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/55094/1/Hagyom%C3%A1nyos%20%C3%A9s%20mentes%20desszertk%C3%ADn%C3%A1lat%20napjaink%20cukr%C3%A1szd%C3%A1iban_Berentei%20%C3%81gnes%20%281%29.pdf |z Dokumentum-elérés |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/55094/2/Szakdolgozat%20%C3%A9rt%C3%A9kel%C5%91%20Bsc_Berentei%20%C3%81gnes.pdf |z Dokumentum-elérés |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/55094/3/Szakdolgozat%20%C3%A9rt%C3%A9kel%C5%91%20Bsc%202024%20Berentei%20%C3%81gnes.pdf |z Dokumentum-elérés |