Hogyan épül be a skandináv gasztronómiában alkalmazott gondolkodásmód a magyar konyhaművészetbe?
Elmentve itt :
| Szerző: | Czeczon Beatrix Krisztina |
|---|---|
| További közreműködők: | Hidvégi Hedvig |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | fenntarthatóság gasztronómia környezetvédelem magyar gasztronómia Skandinávia |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/55102 |
- Példányok
- Leíró adatok
- Üzenet
- Other Versions (1)
- Hasonló tételek
- Minden adat megjelenítése (MARC/Címkés)
Hasonló tételek
Hogyan épül be a skandináv gasztronómiában alkalmazott gondolkodásmód a magyar konyhaművészetbe?
: Czeczon Beatrix Krisztina
: Czeczon Beatrix Krisztina
Hogyan épül be egy mezőgazdasági iskola tananyagába a vállalkozási ismeretek oktatása?
: Oszlánszki-Sztarovics Petra
: Oszlánszki-Sztarovics Petra
Marketing módszerek az éjszakában,avagy hogyan épül fel egy underground zenei rendezvény a fővárosban
: Handa Imre Dominik
: Handa Imre Dominik
Számviteli folyamatok fejlesztése a Lean gondolkodásmód alkalmazásával
: Tóth Eszter Ildikó
: Tóth Eszter Ildikó
Számviteli folyamatok fejlesztése a Lean gondolkodásmód alkalmazásával
: Tóth Eszter Ildikó
: Tóth Eszter Ildikó
A természeti tényezők hatása a Skandináv országok turizmusára
: Pusztai Krisztina
: Pusztai Krisztina
A skandináv jóléti állam fenntarhatóságának kérdése napjainkban
: Szabó Gyula
: Szabó Gyula
Új szervezet épül a Chinoin Zrt.-nél a Budapest Platform létrehozása toborzási és kiválasztási szempontból
: Kálmán Éva
Megjelent: (2007)
: Kálmán Éva
Megjelent: (2007)
A marhahús a magyar gasztronómiában
: Deák Gábor
: Deák Gábor
A protokoll sajátosságai a Skandináv országokban és Portugáliában
: Szabó Eszter
Megjelent: (2013)
: Szabó Eszter
Megjelent: (2013)
A környezettudatos gondolkodásmód elmélyítése az Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft.-ben
: Nagy Nikolett
: Nagy Nikolett
Reintegrációs folyamatok jellemzői országunkban, skandináv területekre való kitekintéssel
: Najjar Leila
: Najjar Leila
A Tokaji borok felhasználása a magyar gasztronómiában
: Dániel Dóra
: Dániel Dóra
Az egészségtudatosság földrajzi aspektusai a magyar gasztronómiában
: Ács Gabriella
: Ács Gabriella
A protokoll jelentőségének bemutatása, különös tekintettel a skandináv országok protokolláris jellemzőire
: Molics Melinda
: Molics Melinda
Magyarország és a skandináv államok nyugdíjrendszereinek összehasonlítása a demográfiai kihívások tükrében
: Kunert Anett
: Kunert Anett
Skandináv kommunikációs kampányok A H&M kampányai és PR munkássága alapján
: Marrosán Lívia
: Marrosán Lívia
A Tokaji borok felhasználásának elemzése a magyar gasztronómiában
: Pálfalvi Brigitta
: Pálfalvi Brigitta
A pálinka, mint hungarikum szerepe a magyar gasztronómiában
: Varga Viktória
: Varga Viktória
A burgonya felhasználása és jelentősége a magyar gasztronómiában
: Czompa Fanny
: Czompa Fanny
A minőségi import sörök jelenléte a magyar gasztronómiában
: Jakab Bence
: Jakab Bence
Sonkák a spanyol gasztronómiában
: Ordasi Natália
: Ordasi Natália
Borok jelentősége a gasztronómiában
: Erdős Bence
: Erdős Bence
Szarvasmarha szelethúsok világa és helyzete a magyar gasztronómiában
: Torgyik Vivien
: Torgyik Vivien
Török - magyar "barátság", avagy a sertéshúsételek hagyománya a magyar gasztronómiában
: Kánya József
: Kánya József
A multinacionális vállalatok szervezeti kultúrájának implementálása Magyarországon egy skandináv cég példáján keresztül
: Mida Alexandra
: Mida Alexandra
A Móri borvidék bemutatása és szerepe a magyar gasztronómiában
: Farkas Attila Tamás
: Farkas Attila Tamás
A sommelier szerepe a mai magyar és nemzetközi gasztronómiában
: Ignátkó Szabolcs
: Ignátkó Szabolcs
A HÁZTARTÁSI GÉPEK KERESKEDELME ÉS A KÖRNYEZETTUDATOS GONDOLKODÁSMÓD KAPCSOLATA FÓKUSZBAN A HŰTŐSZEKRÉNYEK ÉS A PORSZÍVOK
: Holán Balázs
: Holán Balázs
A zöldségpárlatok felhasználása a gasztronómiában
: Nyerges Dzsenifer Edina
: Nyerges Dzsenifer Edina
A fenntarthatóság megjelenése a gasztronómiában
: Nagy Eszter
: Nagy Eszter
A csokoládé felhasználása a gasztronómiában
: Molnár Diána Roxána
: Molnár Diána Roxána
Pálinkakészítés, pálinka szerepe a gasztronómiában
: Kalácska Áron
: Kalácska Áron
Vegetáriánus ételek térnyerése a gasztronómiában
: Kiss Laura Emma
: Kiss Laura Emma
A limousin szarvasmarha húsa a gasztronómiában
: Skamla Pál
: Skamla Pál
A vállalkozói készségek, gondolkodásmód és döntéshozatal szerepe a KKV-k fennmaradásában – Vezetői attitűdök és kompetenciák kvalitatív vizsgálata a magyar KKV-szektorban
: Gál Zsuzsanna
: Gál Zsuzsanna
Hasonló tételek
-
Hogyan épül be a skandináv gasztronómiában alkalmazott gondolkodásmód a magyar konyhaművészetbe?
: Czeczon Beatrix Krisztina -
Hogyan épül be egy mezőgazdasági iskola tananyagába a vállalkozási ismeretek oktatása?
: Oszlánszki-Sztarovics Petra -
Marketing módszerek az éjszakában,avagy hogyan épül fel egy underground zenei rendezvény a fővárosban
: Handa Imre Dominik -
Számviteli folyamatok fejlesztése a Lean gondolkodásmód alkalmazásával
: Tóth Eszter Ildikó -
Számviteli folyamatok fejlesztése a Lean gondolkodásmód alkalmazásával
: Tóth Eszter Ildikó