Helyi termékek és alapanyagok megjelenése a Bocuse d'Or rendezvényen
Elmentve itt :
Szerző: | Simon Kinga |
---|---|
További közreműködők: | Hidvégi Hedvig |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | fenntartható gasztronómia gasztronómiai rendezvény helyi gazdaságok helyi termékek szakácsverseny |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/55110 |
Hasonló tételek
Bocuse d'Or és hatása a magyar gasztronómiára
: Horváth Ákos
: Horváth Ákos
A Bocuse d'Or versenysorozat hatása a hazai vendéglátóipari szakmunkásképzésre.
: Tóth Gábor
: Tóth Gábor
A Michelin-jelenség és a Bocuse d’Or hatásai a magyar gasztronómiára
: Horváth Bálint
: Horváth Bálint
Magyar gasztronómia fejlődése és a diákok motivációja a Bocuse d’Or hatására
: Krójer Zsombor
: Krójer Zsombor
A hazai csúcsgasztronómiába beszállító termelők fejlődése, különös tekintettel a Bocuse d'Or versenysorozat és a Michelin Guide fokozott magyarországi jelenlétének hatására
: Molnár Vanessza
: Molnár Vanessza
A fogyasztói igény változása a csúcsgasztronómia és a minőségi ételek iránt a Bocuse d’Or versenysorozat és a médiában feltűnt sztárséfek népszerűségének hatására
: Kapitány Virág Viktória
: Kapitány Virág Viktória
A Carte D'Or nemzetközi márka bemutatása, és jövőbeni növekedési lehetőségeinek vizsgálata a magyar piacon
: Fülöp Zsolt
: Fülöp Zsolt
Rendezvényszervezés és lebonyolítás az Európa Rendezvényirodában - több rendezvényen keresztül
: Szabó Sára
: Szabó Sára
HACCP elemzés a Bel'Dor Teraszon
: Somogyi Krisztina
: Somogyi Krisztina
Minőségi alapanyagok használata a Mák Cukrászdában
: Pallos Orsolya
: Pallos Orsolya
Paul Bocuse örökségének ismertsége a magyar szakmai körökben
: Papp Luca Veronika
: Papp Luca Veronika
A hagyományos és a fenntartható esküvők összehasonlítása, környezetbarát megoldások alkalmazási lehetősége a rendezvényen
: Kercseligeti Diána
: Kercseligeti Diána
Alapanyagok útja a beszerzéstől az asztalra kerülésig
: Tóth Johanna
: Tóth Johanna
Étlap és különleges alapanyagok a Costes Downtown-ban
: Ványi Dalma Lili
: Ványi Dalma Lili
A helyi termékek szerepe a gazdaságban
: Szakál Szabina
: Szakál Szabina
Helyi termékek, termelői piacok szerepe napjainkban
: Salamonné Máté Andrea
: Salamonné Máté Andrea
Gluténmentes cukrászati alapanyagok felhasználása a vendéglátásban vállalati partner bevonásával
: Ollári Barbara Fanni
: Ollári Barbara Fanni
Tejhelyettesítő termékek megjelenése és alkalmazása a vendéglátásban
: Zsuga Sára Emese
: Zsuga Sára Emese
Biogazdálkodás, bio alapanyagok felhasználásának összehasonlítása, Budapest vezető éttermeinek példáján keresztül
: Kovács Richárd
: Kovács Richárd
www.csakatolnamegyei.hu - Tolna megyei helyi termékek, kézműves termékek online értékesítési lehetőségének vizsgálata
: Dorn Ernő
: Dorn Ernő
Lejáró és lejárt alapanyagok kezelése a Continental Automotive Hungary Kft. gyakorlatában
: Kis Virág
: Kis Virág
Les changements d'habitudes d'achat pendant COVID
: Papp Gergely
: Papp Gergely
A helyi termékek létjogosultságának vizsgálata a kereskedelmi és vendéglátóipari szakképzésben
: Szűcs Andrea
: Szűcs Andrea
A műszerfalakba épülő alapanyagok készletének csökkentése a Robert Bosch Elektronika Kft-nél
: Haág Bence Ádám
: Haág Bence Ádám
Az ételkínálat összeállításának szabályai, a régiós és a szezonális alapanyagok figyelembevétele a tervezésben.
: Vörös Bálint Bence
: Vörös Bálint Bence
Kistérségi együttműködések az agráriumban és az élelmiszeriparban, helyi termékek piaci lehetőségei
: Bognár Bálint Sándor
: Bognár Bálint Sándor
A Ladotex Kft. beszerzési folyamata, az alapanyagok beszerzése, a termékdíj hatása a vállalatra
: Bali Tünde
: Bali Tünde
A tej és tejtermékek szerepe a helyi termékek piacán és a vendéglátásban
: Patócs Balázs Andor
: Patócs Balázs Andor
A magyar konyha elemzése, különös tekintettel a korszerű technológiák és az alapanyagok felhasználásának szempontjából
: Dubecz Sándor
: Dubecz Sándor
A fenntarthatóság és a zöldre mosás megjelenése a kozmetikai termékek piacán
: Fenyősi Fruzsina Éva
: Fenyősi Fruzsina Éva
A sváb kultúra és ennek megjelenése Soroksáron és a helyi rendezvényeken
: Horváth Nóra
: Horváth Nóra
Környezettudatosság, környezetbarát termékek jelentősége, és ezek megjelenése a hazai vásárlói szokásokban
: Sipőcz Mónika
: Sipőcz Mónika
Helyi termékek jelentősége a falusi turizmusban a Bicskei és a Székesfehérvári kistérség vizsgálatában
: Engelhardt Éva
: Engelhardt Éva
Az alapanyagok üzleti tervezésben betöltött szerepének bemutatása és ténykövetése a Robert Bosch Elektronika Kft-nél
: Máji Júlia
: Máji Júlia
Modern, technológia alapú termékek és szolgáltatások megjelenése az egyéni turizmus piacán
: Erdélyi Barbara
: Erdélyi Barbara
Helyi termékek és a „jó étel, jó hangulat” trend terjedésének vizsgálata egyetemisták körében
: Balázsné Lendvai Marietta, et al.
Megjelent: (2022)
: Balázsné Lendvai Marietta, et al.
Megjelent: (2022)
Hasonló tételek
-
Bocuse d'Or és hatása a magyar gasztronómiára
: Horváth Ákos -
A Bocuse d'Or versenysorozat hatása a hazai vendéglátóipari szakmunkásképzésre.
: Tóth Gábor -
A Michelin-jelenség és a Bocuse d’Or hatásai a magyar gasztronómiára
: Horváth Bálint -
Magyar gasztronómia fejlődése és a diákok motivációja a Bocuse d’Or hatására
: Krójer Zsombor -
A hazai csúcsgasztronómiába beszállító termelők fejlődése, különös tekintettel a Bocuse d'Or versenysorozat és a Michelin Guide fokozott magyarországi jelenlétének hatására
: Molnár Vanessza