Zöldségek felhasználásával készült desszertek, mint egészségesebb alternatívák
Saved in:
| Main Author: | |
|---|---|
| Other Authors: | |
| Format: | Thesis |
| Kulcsszavak: | egészség innováció táplálkozás vendéglátás zöldség |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/55126 |
| Abstract: | Szakdolgozatomban többek között azon kérdésekre keresem a választ, hogy a zöldségek felhasználásával készült desszertek egészségesebb alternatívái-e a hagyományos desszerteknek, illetve, hogy a fogyasztók nyitottak-e ezen alternatívák felé és egyáltalán kiérzik-e a különböző felhasznált zöldségek ízjegyeit ezen termékekben. A szakirodalmak áttekintését követően kutatásomhoz kétféle kvantitatív módszert, kérdőívet és vaktesztet alkalmaztam, melyek eredményeinek segítségével igyekszem feltárni a témát. |
|---|