Zöldségek felhasználásával készült desszertek, mint egészségesebb alternatívák

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Sipos Bolda Szemőke
További közreműködők: Hidvégi Hedvig
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:egészség
innováció
táplálkozás
vendéglátás
zöldség
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/55126
Leíró adatok
Kivonat:Szakdolgozatomban többek között azon kérdésekre keresem a választ, hogy a zöldségek felhasználásával készült desszertek egészségesebb alternatívái-e a hagyományos desszerteknek, illetve, hogy a fogyasztók nyitottak-e ezen alternatívák felé és egyáltalán kiérzik-e a különböző felhasznált zöldségek ízjegyeit ezen termékekben. A szakirodalmak áttekintését követően kutatásomhoz kétféle kvantitatív módszert, kérdőívet és vaktesztet alkalmaztam, melyek eredményeinek segítségével igyekszem feltárni a témát.