Zöldségek felhasználásával készült desszertek, mint egészségesebb alternatívák

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Sipos Bolda Szemőke
További közreműködők: Hidvégi Hedvig
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:egészség
innováció
táplálkozás
vendéglátás
zöldség
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/55126

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg55126
005 20240715100356.0
008 240715suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Sipos Bolda Szemőke 
245 1 0 |a Zöldségek felhasználásával készült desszertek, mint egészségesebb alternatívák  |c Sipos Bolda Szemőke  |h [elektronikus dokumentum] 
520 3 |a Szakdolgozatomban többek között azon kérdésekre keresem a választ, hogy a zöldségek felhasználásával készült desszertek egészségesebb alternatívái-e a hagyományos desszerteknek, illetve, hogy a fogyasztók nyitottak-e ezen alternatívák felé és egyáltalán kiérzik-e a különböző felhasznált zöldségek ízjegyeit ezen termékekben. A szakirodalmak áttekintését követően kutatásomhoz kétféle kvantitatív módszert, kérdőívet és vaktesztet alkalmaztam, melyek eredményeinek segítségével igyekszem feltárni a témát. 
695 |a egészség 
695 |a innováció 
695 |a táplálkozás 
695 |a vendéglátás 
695 |a zöldség 
700 1 |a Hidvégi Hedvig  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/55126/1/Sipos%20Bolda%28QOOIQI%29-Szakdolgozat.pdf  |z Dokumentum-elérés 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/55126/2/Szakdolgozat%20%C3%A9rt%C3%A9kel%C5%91%20Bsc_Sipos%20Bolda%20Szem%C5%91ke.pdf  |z Dokumentum-elérés 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/55126/3/Szakdolgozat%20%C3%A9rt%C3%A9kel%C5%91%20Bsc%202024%20Sipos%20Bolda%20Szem%C5%91ke.pdf  |z Dokumentum-elérés