Zöldségek felhasználásával készült desszertek, mint egészségesebb alternatívák
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | egészség innováció táplálkozás vendéglátás zöldség |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/55126 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg55126 | ||
| 005 | 20240715100356.0 | ||
| 008 | 240715suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Sipos Bolda Szemőke | |
| 245 | 1 | 0 | |a Zöldségek felhasználásával készült desszertek, mint egészségesebb alternatívák |c Sipos Bolda Szemőke |h [elektronikus dokumentum] |
| 520 | 3 | |a Szakdolgozatomban többek között azon kérdésekre keresem a választ, hogy a zöldségek felhasználásával készült desszertek egészségesebb alternatívái-e a hagyományos desszerteknek, illetve, hogy a fogyasztók nyitottak-e ezen alternatívák felé és egyáltalán kiérzik-e a különböző felhasznált zöldségek ízjegyeit ezen termékekben. A szakirodalmak áttekintését követően kutatásomhoz kétféle kvantitatív módszert, kérdőívet és vaktesztet alkalmaztam, melyek eredményeinek segítségével igyekszem feltárni a témát. | |
| 695 | |a egészség | ||
| 695 | |a innováció | ||
| 695 | |a táplálkozás | ||
| 695 | |a vendéglátás | ||
| 695 | |a zöldség | ||
| 700 | 1 | |a Hidvégi Hedvig |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/55126/1/Sipos%20Bolda%28QOOIQI%29-Szakdolgozat.pdf |z Dokumentum-elérés |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/55126/2/Szakdolgozat%20%C3%A9rt%C3%A9kel%C5%91%20Bsc_Sipos%20Bolda%20Szem%C5%91ke.pdf |z Dokumentum-elérés |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/55126/3/Szakdolgozat%20%C3%A9rt%C3%A9kel%C5%91%20Bsc%202024%20Sipos%20Bolda%20Szem%C5%91ke.pdf |z Dokumentum-elérés |