Zöldségek felhasználásával készült desszertek, mint egészségesebb alternatívák
Saved in:
Main Author: | Sipos Bolda Szemőke |
---|---|
Other Authors: | Hidvégi Hedvig |
Format: | Thesis |
Kulcsszavak: | egészség innováció táplálkozás vendéglátás zöldség |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/55126 |
Similar Items
A gyümölcsök és zöldségek szerepe a desszertek világában
: Varga Fanni Andrea
: Varga Fanni Andrea
Zöldségek felhasználási lehetőségei a cukrászatban
: Bende Bianka
: Bende Bianka
Japán desszertek, édességek
: Félegyházi-Török Vanda
: Félegyházi-Török Vanda
Zöldségek és gyümölcsök felhasználása a vendéglátásban
: Vascsák Lilla
: Vascsák Lilla
Devizahitelek buktatói és megoldási alternatívák
: Barabás Regina Eszter
: Barabás Regina Eszter
Döntési alternatívák egy vállalakozás megalapításánál
: Szabó Mónika
: Szabó Mónika
Csomagolási alternatívák vizsgálata a borpiacon
: Gombás Petra
: Gombás Petra
Devizaválság utáni alternatívák Magyarországon Kivándorlás vagy otthonmaradás?
: Rózsa Ferenc
: Rózsa Ferenc
Vegán desszertek készítése és fogyasztási szokásai
: Takács Anett
: Takács Anett
Mentes és hagyományos desszertek a rendezvényeken
: Kónya Barbara
: Kónya Barbara
Fürdőfejlesztési alternatívák Heves megyében, konkrét példákon keresztül
: Perényi Zita Cintia
: Perényi Zita Cintia
Alternatívák avagy a környezettudatosság jelentősége és a Tesla Motors
: Vadász Bernadett Anna
: Vadász Bernadett Anna
A túlzott turizmus (overtourism) hatásai Budapesten, valamint lehetséges alternatívák
: Ujfalusi Dóra
: Ujfalusi Dóra
Diétás sütemények és desszertek választékának vizsgálata Hévíz kávézóiban, cukrászdáiban
: Szabadszállási-Tóbi Nikoletta
: Szabadszállási-Tóbi Nikoletta
Cukrász ipari trendek a diabetikus, cukormentes desszertek tekintetében Magyarországon
: Teszáry Eszter Olga
: Teszáry Eszter Olga
A sertéshús és sertéshúsból készült termékek fogyasztói trendjei
: Bartha Andrea
Published: (2012)
: Bartha Andrea
Published: (2012)
Kávé és csokoládé desszertek párosítási szokásainak összehasonlítása Amerikában és Magyarországon
: Lakó Nóra Petra
: Lakó Nóra Petra
A vegán desszertek térnyerése a hagyományos és erre specializálódott cukrászdákban
: Fábián Hanna
: Fábián Hanna
Folyamatjavítási technikák alkalmazása a lean menedzsment felhasználásával
: Pozsonyi Judit
Published: (2014)
: Pozsonyi Judit
Published: (2014)
Magyarországi szegénység statisztikai elemzése és a gyermekszegénység elleni megoldási alternatívák keresése
: Boros Zsófia
: Boros Zsófia
Az AI által készült vizuális tartalmak és fogyasztóik viszonya
: Szekeres Tamás
: Szekeres Tamás
Bérpótlék-elszámoló eszköz fejlesztése, NetWeaver Gateway felhasználásával
: Vojtekovszki Zsolt
: Vojtekovszki Zsolt
Kommunikációs csapatjáték fejlesztése Android platformra, modern technológiák felhasználásával
: Muraközy Máté Örs
: Muraközy Máté Örs
Az Öreg Kalász Bt. spontán erjedésű kovásszal készült kenyereinek bemutatása
: Farkas Laura Fruzsina
: Farkas Laura Fruzsina
Hátrányos helyzetűek foglalkoztatásának támogatása Uniós források felhasználásával Zala megyében
: Párizs Laura
: Párizs Laura
Szabadságnyilvántartó rendszer tervezése Agilis módszerrel és UX design felhasználásával
: Kocsis Gábor
: Kocsis Gábor
Járattervezés és informatikai támogatása valósidejű adatok felhasználásával helyközi személyszállításban
: Kovács Dorottya
: Kovács Dorottya
Táplálékallergiában és táplálékintoleranciában szenvedők számára készült cukrászipari késztermékek fogyasztási szokásainak elemzése
: Gál Melánia
: Gál Melánia
Anyajegyek diagnosztizálása okostelefonnal készült képekből, mesterséges intelligencia és képfeldolgozási módszerek segítségével.
: Papp Márton
: Papp Márton
A tradicionális és az újhullámos desszertek iránti kereslet elemzése a hazai fogyasztók körében
: Szögeczki Luca
: Szögeczki Luca
A hazai kis- és középvállalkozások fejlesztése európai uniós források felhasználásával
: Szilágyi Krisztina Gabriella
: Szilágyi Krisztina Gabriella
Munkaidő nyilvántartás és statisztikai rendszer kialakítása elektronikus beléptető adatok felhasználásával
: Bárdos Eszter
: Bárdos Eszter
Munkaidő nyilvántartás és statisztikai rendszer kialakítása elektronikus beléptető adatok felhasználásával
: Bárdos Eszter
: Bárdos Eszter
Eltérő technológiákkal készült húsmarhák vizsgálata a hazai és az Egyesült Államok gasztronómiájában
: Szűcs Dániel
: Szűcs Dániel
Véleményformálás és előrejelzés a közösségi média és Big Data eszközök felhasználásával
: Szabó Barbara
: Szabó Barbara
A dolgozói jóllét megteremtésének lehetőségei a szervezeteken belül mentálhigiénés módszerek felhasználásával
: Kovács Erika
: Kovács Erika
Sarkad és romániai testvérvárosának, Nagyszalontának fejlesztése az Európai Unió forrásainak felhasználásával
: Sajti Erika
Published: (2014)
: Sajti Erika
Published: (2014)
Halakból és egyéb hidegvérű állatokból készült ételek kínálata a budapesti top kategóriás éttermekben
: Szendrei Zsolt
: Szendrei Zsolt
Vásárlási szokások vizsgálata a cukormentes és a teljes kiőrlésű gabonákból készült élelmiszerek körében
: Pomper Kitti Katalin
: Pomper Kitti Katalin
Rendelés-visszaigazolási folyamat automatizálása vállalati környezetben robotizált folyamatautomatizáció és low-code fejlesztés felhasználásával
: Németh Mátyás
: Németh Mátyás
Similar Items
-
A gyümölcsök és zöldségek szerepe a desszertek világában
: Varga Fanni Andrea -
Zöldségek felhasználási lehetőségei a cukrászatban
: Bende Bianka -
Japán desszertek, édességek
: Félegyházi-Török Vanda -
Zöldségek és gyümölcsök felhasználása a vendéglátásban
: Vascsák Lilla -
Devizahitelek buktatói és megoldási alternatívák
: Barabás Regina Eszter