Tematikus éttermek népszerűségének és működési sajátosságainak vizsgálata

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Benkő Dávid Márk
További közreműködők: Debreceni Dr. János
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:étterem
gasztronómia
tematikus
turizmus
vendéglátás
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/55192

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg55192
005 20240715100528.0
008 240715suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Benkő Dávid Márk 
245 1 0 |a Tematikus éttermek népszerűségének és működési sajátosságainak vizsgálata  |c Benkő Dávid Márk  |h [elektronikus dokumentum] 
520 3 |a A tematikus éttermek működési sajátosságairól szóló szakdolgozatom bemutatja a vendéglátás történelmi hátterét, a téma ismeretéhez elengedhetetlen fogalmakat és definíciókat, az ételfogyasztás és a turizmus-vendéglátás témájához kapcsolódó trendeket, illetve a tematizálás jelenségét a turizmus iparágában. Konkrét példák segítségével tematikus parkok, hotelek és éttermek külföldi és hazai kínálatát ismertetem. Kutatásomban népszerű fővárosi tematikus éttermek tulajdonosaival készítettem interjúkat, a szolgáltatói oldal megismerése céljából. Kérdőíves kutatással a tematikus vendéglátóhelyeket a fogyasztói oldalról vizsgáltam, a vendégek motivációi álltak a középpontban. 
695 |a étterem 
695 |a gasztronómia 
695 |a tematikus 
695 |a turizmus 
695 |a vendéglátás 
700 1 |a Debreceni Dr. János  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/55192/1/Tematikus%20%C3%A9ttermek%20n%C3%A9pszer%C5%B1s%C3%A9g%C3%A9nek%20%C3%A9s%20m%C5%B1k%C3%B6d%C3%A9si%20saj%C3%A1toss%C3%A1gainak%20vizsg%C3%A1lata.pdf  |z Dokumentum-elérés 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/55192/2/240522_Benk%C5%91D%C3%A1vidM%C3%A1rk.pdf  |z Dokumentum-elérés 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/55192/3/Benk%C5%91%20D%C3%A1vid%20M%C3%A1rk%20oppones%20K%C3%B3r%C3%B3di%20M%C3%A1rta.pdf  |z Dokumentum-elérés