Hagyományos és mentes desszertkínálat a különböző rendezvénytípusokon
Elmentve itt :
Szerző: | Kerekes Felícia |
---|---|
További közreműködők: | Hidvégi Hedvig |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | cukrászat desszert hagyományos mentes rendezvény |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/55217 |
Hasonló tételek
Hagyományos és mentes desszertkínálat napjaink cukrászdáiban
: Berentei Ágnes Judit
: Berentei Ágnes Judit
Mentes és hagyományos desszertek a rendezvényeken
: Kónya Barbara
: Kónya Barbara
Vendéglátó rendezvény hagyományos és „mentes” ételkínálatának összehasonlítása a fenntarthatóság szempontjai alapján
: Gurmai Gyula
: Gurmai Gyula
Vendéglátó rendezvény hagyományos és „mentes” ételkínálatának összehasonlítása a fenntarthatóság szempontjai alapján
: Gurmai Gyula
: Gurmai Gyula
Füstbe ment terv
: Tegyei Dóra
: Tegyei Dóra
Desszertkínálat bemutatás, ételallergiára fordított kiemelt figyelem a Franziska Zrt. keretein belül
: Németh Sarolta
: Németh Sarolta
A mentes étrendet követő fogyasztók helyzete Vácon
: Pankovics Gréta Fanni
: Pankovics Gréta Fanni
Térítés mentes átadás a megújuló napenergia - termelésben
: Horváth Mercédesz
: Horváth Mercédesz
Étkezés lemondás nélkül! – A ,,mentes” élelmiszeripar jövedelmezőségének elemzése
: Janka Anasztázia
: Janka Anasztázia
Étkezés lemondás nélkül! - A ,,mentes" élelmiszeripar jövedelmezőségének elemzése
: Janka Anasztázia
: Janka Anasztázia
Egy minden mentes kínálatot biztosító vendéglátóhely fenntarthatósági törekvései.
: Kiss Daniella
: Kiss Daniella
Hozzáadott cukortól mentes termékek jellemzői és gyártói attitűdök vizsgálata
: Mészáros Brigitta
: Mészáros Brigitta
Térségfejlesztés a Göcsej-Zala mente LEADER Egyesület működésének tükrében
: Lebics László
: Lebics László
„Mentes” vendéglátó rendezvények vizsgálata a gluténmentes diétát követők körében
: Szabó Panna
: Szabó Panna
A mentes sütemények választéka és fogyasztási szokásai a hazai cukrászdákban
: Kovács Andrea
: Kovács Andrea
Luxus, vagy szükség? A FreeBake, mint induló "mentes" pékség marketingstratégiája
: Prémus Viktória
: Prémus Viktória
A mentes sütemények választékának és fogyasztási szokásainak a vizsgálata a budapesti cukrászatokban
: Keresztes Vanessza
: Keresztes Vanessza
A Tápió-mente értékei, kultúrája, szervezetei régen és napjainkban_Mózes Bianka_KYPTRM
: Mózes Bianka
: Mózes Bianka
A hagyományos légitársaságok és hagyományos utazási irodák kapcsolata Magyarországon
: Bicskei Orsolya
: Bicskei Orsolya
A Nyárád mente vidéki turizmusa, különös tekintettel a hagyományőrzés szerepére az idegenforgalomban
: Kátai Judit
: Kátai Judit
Dolce Vita - A cukrászat Édes Élet cukor nélkül (Allergén mentes termékek választása)
: Teleki Blanka
: Teleki Blanka
Hagyományos utazási irodák jelene és jövője
: Sipos Levente
: Sipos Levente
Új országkép és hagyományos borkultúra Magyarországon
: Horváth Nóra
: Horváth Nóra
Hagyományos bankok és Fintech vállalatok összehasonlítása
: Dávidházy László Péter
: Dávidházy László Péter
Digitális kor és hagyományos értékek A kereskedelem kettős arca
: Besze Boglárka Dorottya
: Besze Boglárka Dorottya
Hagyományos cukrászkészítmények újragondolása a Kiosk étteremben
: Petró Eszter
: Petró Eszter
Hagyományos és újszerű elemek a városi turizmusban
: Illyés Laura
: Illyés Laura
Hagyományos és digitális marketing összehasonlítása a lovassportban
: Unger Emese Dorottya
: Unger Emese Dorottya
Osztályközösség-építés hagyományos és IKT módszerek segítségével
: Illésné Takács Éva
: Illésné Takács Éva
Vegán és hagyományos gyorsétteremi szolgáltatás gazdálkodásának összehasonlítása
: Maczkó Karolina
: Maczkó Karolina
Hagyományos és különleges fagylaltok kedveltségének vizsgálata napjainkban.
: Király Dominika
: Király Dominika
Vendégpreferenciák összehasonlítása hagyományos vendéglátóhelyek és lakáséttermek esetében
: Sall Kata
: Sall Kata
A digitális könyvelés hatása a hagyományos könyvelésre
: Kundi Balázs
: Kundi Balázs
A bio, reform, speciális és mentes élelmiszerek szortiment bővítésének vizsgálata a gluténmentes termékek szemszögéből a Spar Magyarország Kereskedelmi Kft.-nél
: Szebényi Dóra
: Szebényi Dóra
Az e-learning a hagyományos oktatással szemben
: Megyesi János Márk
: Megyesi János Márk
Hagyományos ételek nyomában, a Balaton északi partján
: Tóth Dzsenifer
: Tóth Dzsenifer
Mobilfizetési megoldások hatása a hagyományos banki szolgáltatásokra
: Marincsák Lilla
: Marincsák Lilla
A MODERN ÉS A HAGYOMÁNYOS ESKÜVŐK SZERVEZÉSI SAJÁTOSSÁGAI
: Bálint Györgyi
: Bálint Györgyi
A hagyományos és a mai modern cukrászat összehasonlítása
: Hegedűs Boglárka
: Hegedűs Boglárka
A hagyományos és a vonalkódos raktárirányítási rendszerek összehasonlítása
: Lukács Alexandra
: Lukács Alexandra
Hasonló tételek
-
Hagyományos és mentes desszertkínálat napjaink cukrászdáiban
: Berentei Ágnes Judit -
Mentes és hagyományos desszertek a rendezvényeken
: Kónya Barbara -
Vendéglátó rendezvény hagyományos és „mentes” ételkínálatának összehasonlítása a fenntarthatóság szempontjai alapján
: Gurmai Gyula -
Vendéglátó rendezvény hagyományos és „mentes” ételkínálatának összehasonlítása a fenntarthatóság szempontjai alapján
: Gurmai Gyula -
Füstbe ment terv
: Tegyei Dóra