A fenntarthatóság fontossága a háztartásokban és a gasztronómiában
Elmentve itt :
| Szerző: | Gajdács Nikoletta |
|---|---|
| További közreműködők: | Hidvégi Hedvig |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | étterem fenntartható fogyasztás fenntarthatóság helyi termék őstermelő |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/55225 |
Hasonló tételek
IoT eszközök a háztartásokban
: Ájpli Máté
: Ájpli Máté
A fenntarthatóság megjelenése a gasztronómiában
: Nagy Eszter
: Nagy Eszter
Környezettudatosság, környezetbarát fehéráruk szerepe a magyar háztartásokban
: Gazsi Réka
: Gazsi Réka
Biotermékek megjelenése a háztartásokban, valamint a hazai vendéglátó szektorban
: Sztrikinácz Bence Zsolt
: Sztrikinácz Bence Zsolt
Gazdálkodj okosan - az okoseszközök szerepe a háztartásokban és a világgazdaságban
: Boldizsár Lívia
: Boldizsár Lívia
Az információs és kommunikációs ellátottság a háztartásokban és az üzleti szféréban
: Kalló Brigitta
: Kalló Brigitta
Helytelen élelmiszertárolás és konyhai higiénia a háztartásokban és az abból adódó betegségek
: Bakó Stefánia
: Bakó Stefánia
A fenntarthatóság fontossága a látogatók számára a rendezvényeken és fesztiválokon
: Morner Fanni
: Morner Fanni
Sonkák a spanyol gasztronómiában
: Ordasi Natália
: Ordasi Natália
Borok jelentősége a gasztronómiában
: Erdős Bence
: Erdős Bence
A marhahús a magyar gasztronómiában
: Deák Gábor
: Deák Gábor
A zöldségpárlatok felhasználása a gasztronómiában
: Nyerges Dzsenifer Edina
: Nyerges Dzsenifer Edina
A csokoládé felhasználása a gasztronómiában
: Molnár Diána Roxána
: Molnár Diána Roxána
Fenntarthatóság másképp - Fenntarthatósági válságra való felkészülés fontossága egyéni és vállalati szinten
: Nagy Vivien
: Nagy Vivien
Pálinkakészítés, pálinka szerepe a gasztronómiában
: Kalácska Áron
: Kalácska Áron
Vegetáriánus ételek térnyerése a gasztronómiában
: Kiss Laura Emma
: Kiss Laura Emma
Hagyományok és korszerűségek a sváb gasztronómiában
: Schurina Anett
: Schurina Anett
Mikrozöldek és ehető virágok a gasztronómiában
: Gerencsér Laura
: Gerencsér Laura
A limousin szarvasmarha húsa a gasztronómiában
: Skamla Pál
: Skamla Pál
Halkalauz a gasztronómiában és az egészséges táplálkozásban
: Major Enikő
: Major Enikő
A Tokaji borok felhasználása a magyar gasztronómiában
: Dániel Dóra
: Dániel Dóra
A választékközlő rendszerek megjelenési formái a gasztronómiában
: Pusztai Viktória
: Pusztai Viktória
A tokaji Furmint helye, szerepe a gasztronómiában
: Bene András János
: Bene András János
Az aperitif italok szerepe a minőségi gasztronómiában
: Kovács Bettina
: Kovács Bettina
Az egészségtudatosság földrajzi aspektusai a magyar gasztronómiában
: Ács Gabriella
: Ács Gabriella
A burgonya felhasználása és jelentősége a magyar gasztronómiában
: Czompa Fanny
: Czompa Fanny
Egyes környezetre nem veszélyes, szilárd hulladékok kezelésének fontossága az Európai Unióban a fenntarthatóság tükrében
: Pisztel Dániel
: Pisztel Dániel
Kelt tészták szerepe a gasztronómiában külföldön és Magyarországon
: Tóth Kata Anna
: Tóth Kata Anna
Szarvasmarha szelethúsok világa és helyzete a magyar gasztronómiában
: Torgyik Vivien
: Torgyik Vivien
A Tokaji borok felhasználásának elemzése a magyar gasztronómiában
: Pálfalvi Brigitta
: Pálfalvi Brigitta
A pálinka, mint hungarikum szerepe a magyar gasztronómiában
: Varga Viktória
: Varga Viktória
A street food, mint minőségi jelenség a gasztronómiában
: Szlávecz Viktória
: Szlávecz Viktória
Adományozás a gasztronómiában a Mosoly Alapítvány bemutatásán keresztül
: Pap Adrienn
: Pap Adrienn
A minőségi import sörök jelenléte a magyar gasztronómiában
: Jakab Bence
: Jakab Bence
A fermentálás és a fermentált élelmiszerek szerepe a gasztronómiában
: Mederiová Fanni
: Mederiová Fanni
A Móri borvidék bemutatása és szerepe a magyar gasztronómiában
: Farkas Attila Tamás
: Farkas Attila Tamás
A halak szerepe a gasztronómiában és az egészséges táplálkozásban
: Nemes Adrienn
: Nemes Adrienn
A pálinka fogyasztási szokásai és felhasználási lehetőségei a gasztronómiában
: Gáspár Szilvia Margit
: Gáspár Szilvia Margit
A sommelier szerepe a mai magyar és nemzetközi gasztronómiában
: Ignátkó Szabolcs
: Ignátkó Szabolcs
A japán zöld tea és növekvő népszerűsége a gasztronómiában
: Csernyus Anna
: Csernyus Anna
Hasonló tételek
-
IoT eszközök a háztartásokban
: Ájpli Máté -
A fenntarthatóság megjelenése a gasztronómiában
: Nagy Eszter -
Környezettudatosság, környezetbarát fehéráruk szerepe a magyar háztartásokban
: Gazsi Réka -
Biotermékek megjelenése a háztartásokban, valamint a hazai vendéglátó szektorban
: Sztrikinácz Bence Zsolt -
Gazdálkodj okosan - az okoseszközök szerepe a háztartásokban és a világgazdaságban
: Boldizsár Lívia