Meat Substitutes & Other Nutritional Trends Of Present Days

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Takács Tamás
További közreműködők: Sóvári Katalin
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:21th century
Change of habits
food industry
mealing
trend
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/55278

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg55278
005 20240715100720.0
008 240715suuuu hu om 000 eng d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a en 
100 1 |a Takács Tamás 
245 1 0 |a Meat Substitutes & Other Nutritional Trends Of Present Days  |c Takács Tamás  |h [elektronikus dokumentum] 
520 3 |a In the rapid-paced world of the 21st century, eating habits develop in parallel with technological progress, globalization and changing social norms.The goal of my dissertation was to search for answers how an essential need like nutrition was capable of creating a new type of fashion which is highly isnpired by our desire to stay healthy.To gain the answers, I examined the social, economic, and cultural aspects that affect the general mentality of mealing, and tried to provide an insight into not only the individual, but also the commercial side of food consumption. 
695 |a 21th century 
695 |a Change of habits 
695 |a food industry 
695 |a mealing 
695 |a trend 
700 1 |a Sóvári Katalin  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/55278/1/Thesis.pdf  |z Dokumentum-elérés 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/55278/2/Questionnaire%20questions.pdf  |z Dokumentum-elérés 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/55278/3/Interview%20questions.pdf  |z Dokumentum-elérés 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/55278/4/Szakdolgozat%20%C3%A9rt%C3%A9kel%C5%91%20lap%20angol_Tamas_Takacs.pdf  |z Dokumentum-elérés 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/55278/5/Tak%C3%A1cs%20Tam%C3%A1s_Szakdolgozat%20%C3%A9rt%C3%A9kel%C5%91%20lap%20angol_2406.pdf  |z Dokumentum-elérés