Gerbeaud Kávéház és az Émile étterem bemutatása

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Haszon Attila
További közreműködők: Dr. Lenkovics Dr. Beatrix
Kulcsszavak:bor
gasztronómia
interjú
rendezvények
SWOT-elemzés
à la carte
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/55355

MARC

LEADER 00000nnm a2200000 i 4500
001 dolg55355
005 20240715100855.0
008 240715suuuu hu o 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Haszon Attila 
245 1 0 |a Gerbeaud Kávéház és az Émile étterem bemutatása  |c Haszon Attila  |h [elektronikus dokumentum] 
520 3 |a Projektmunkám célja Gerbeaud Gasztronómiai Kft. Cégcsoporthoz tartozó Gerbeaud Kávéház és a budai Émile étterem összehasonlítása. Ezeket a két egység lokációját, étel-ital kínálatát, rendezvény típusait és ezeken felszolgált ételeit vizsgálva szerettem volna bemutatni. A mélyinterjúk alanyainak kiválasztása során fontos szempont volt, hogy nagy szakmai múlttal rendelkező kollégákat sikerüljön megszólítanom. Ennek köszönhetően sikerült a Gerbeaud Gasztronómiai Kft. Tulajdonos-Ügyvezetőjével interjút készítenem. A másik interjúalanyom Frideczky András az Émile executive séfjéve volt. Mind két interjú során nagyon hasznos szakmai dolgokat sikerült megtudnom, ami nem csak a projektmunkám elkészítése során, hanem a szakmai tudásom fejlesztésében is pozitív hatással volt. A SWOT analízis során vizsgáltam mind két egység tulajdonságait, amiket összehasonlítva sikerült a kutatási kérdéseket megválaszolnom. A kutatási kérdéseim a következőek voltak a témával kapcsolatban:1. Megtalálhatóak e ugyan azok az ételek / étel csoportok a két egységben? Mi befolyásolja ezeket? 2. Különböznek-e a rendezvénytípusok és a felszolgált ételek a két egységben? 3. Befolyásolja-e a szezonalitás követésének mértékét az adott vendéglátó egység vendég összetétele / elhelyezkedése? 4. Sikerül- e az aktuális trendeket követni az ételek és sütemények tekintetében? 
695 |a bor 
695 |a gasztronómia 
695 |a interjú 
695 |a rendezvények 
695 |a SWOT-elemzés 
695 |a à la carte 
700 1 |a Dr. Lenkovics Dr. Beatrix  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/55355/1/Haszon%20Attila_Gerbeaud%20k%C3%A1v%C3%A9h%C3%A1z%20%C3%A9s%20az%20%C3%89mile%20%C3%A9tterem%20bemutat%C3%A1sa.pdf  |z Dokumentum-elérés 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/55355/2/HASZON%20ATTILA%20Projektmunka_%C3%A9rt%C3%A9kel%C5%91.pdf  |z Dokumentum-elérés