Gerbeaud Kávéház és az Émile étterem bemutatása
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
További közreműködők: | |
Kulcsszavak: | bor gasztronómia interjú rendezvények SWOT-elemzés à la carte |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/55355 |
MARC
LEADER | 00000nnm a2200000 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | dolg55355 | ||
005 | 20240715100855.0 | ||
008 | 240715suuuu hu o 000 hun d | ||
040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
041 | |a hu | ||
100 | 1 | |a Haszon Attila | |
245 | 1 | 0 | |a Gerbeaud Kávéház és az Émile étterem bemutatása |c Haszon Attila |h [elektronikus dokumentum] |
520 | 3 | |a Projektmunkám célja Gerbeaud Gasztronómiai Kft. Cégcsoporthoz tartozó Gerbeaud Kávéház és a budai Émile étterem összehasonlítása. Ezeket a két egység lokációját, étel-ital kínálatát, rendezvény típusait és ezeken felszolgált ételeit vizsgálva szerettem volna bemutatni. A mélyinterjúk alanyainak kiválasztása során fontos szempont volt, hogy nagy szakmai múlttal rendelkező kollégákat sikerüljön megszólítanom. Ennek köszönhetően sikerült a Gerbeaud Gasztronómiai Kft. Tulajdonos-Ügyvezetőjével interjút készítenem. A másik interjúalanyom Frideczky András az Émile executive séfjéve volt. Mind két interjú során nagyon hasznos szakmai dolgokat sikerült megtudnom, ami nem csak a projektmunkám elkészítése során, hanem a szakmai tudásom fejlesztésében is pozitív hatással volt. A SWOT analízis során vizsgáltam mind két egység tulajdonságait, amiket összehasonlítva sikerült a kutatási kérdéseket megválaszolnom. A kutatási kérdéseim a következőek voltak a témával kapcsolatban:1. Megtalálhatóak e ugyan azok az ételek / étel csoportok a két egységben? Mi befolyásolja ezeket? 2. Különböznek-e a rendezvénytípusok és a felszolgált ételek a két egységben? 3. Befolyásolja-e a szezonalitás követésének mértékét az adott vendéglátó egység vendég összetétele / elhelyezkedése? 4. Sikerül- e az aktuális trendeket követni az ételek és sütemények tekintetében? | |
695 | |a bor | ||
695 | |a gasztronómia | ||
695 | |a interjú | ||
695 | |a rendezvények | ||
695 | |a SWOT-elemzés | ||
695 | |a à la carte | ||
700 | 1 | |a Dr. Lenkovics Dr. Beatrix |e ths | |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/55355/1/Haszon%20Attila_Gerbeaud%20k%C3%A1v%C3%A9h%C3%A1z%20%C3%A9s%20az%20%C3%89mile%20%C3%A9tterem%20bemutat%C3%A1sa.pdf |z Dokumentum-elérés |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/55355/2/HASZON%20ATTILA%20Projektmunka_%C3%A9rt%C3%A9kel%C5%91.pdf |z Dokumentum-elérés |