A Mercure Budapest Castle Hill Hotel reggeli étel- és italkínálatának bemutatása és elemzése
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
További közreműködők: | |
Kulcsszavak: | Food & Beverage gasztronómia kutatás kutatási eredmények szállodai reggeliztetés |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/55367 |
MARC
LEADER | 00000nnm a2200000 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | dolg55367 | ||
005 | 20240715100907.0 | ||
008 | 240715suuuu hu o 000 hun d | ||
040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
041 | |a hu | ||
100 | 1 | |a Kovács Péter | |
245 | 1 | 2 | |a A Mercure Budapest Castle Hill Hotel reggeli étel- és italkínálatának bemutatása és elemzése |c Kovács Péter |h [elektronikus dokumentum] |
520 | 3 | |a A projektmunka egy budapesti szállodában végzett „Food & Beverage” gyakornok gyakorlati munkáját és annak során szerzett tapasztalatokat mutatja be. A dolgozatban bemutatásra kerül a munkavégzés helyszíne, a szálloda F&B részlege, annak felépítése és infrastrukturális létesítményei. A fő rész a szállodai reggeliztetéssel foglalkozik, ebben bemutatja a szállodákban általános reggeli típusokat, majd bemutatja és elemzi az adott szálloda kínálatában szereplő étel- és italkínálatot. A dolgozat kutatási anyagot és annak kiértékelését is tartalmazza. A kutatási cél: egy négycsillagos szálloda milyen mértékben felel meg az azt igénybe vevő vendégközönség igényeinek és elvárásainak. Az összegzés és konklúzió 3, a kérdőívben feldolgozott kérdéskört vizsgál meg és von le következtetést arra vonatkozóan, hogy vajon a gyakorlóhelyként szolgáló szálloda megfelel-e a vendégek elvárásainak. Ez a 3 kérdéskör a következő: 1. Fontos-e az, hogy a szálloda reggeli kínálatában megjelenjenek a „mentes” ételek és italok? 2. Milyen a vendégek ételfogyasztási szokása? Mely ételekből esznek sokat, melyből kevesebbet? 3. Kell-e egy reggeli kínálatot helyi jellegzetességekkel bővíteni, van-e helye a tájjellegű ételeknek a felkínált menüben? | |
695 | |a Food & Beverage | ||
695 | |a gasztronómia | ||
695 | |a kutatás | ||
695 | |a kutatási eredmények | ||
695 | |a szállodai reggeliztetés | ||
700 | 1 | |a Dr. Lenkovics Dr. Beatrix |e ths | |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/55367/1/Kov%C3%A1cs%20P%C3%A9ter%20GOYDJD%20Projektmunka%20v%C3%A9gleges.pdf |z Dokumentum-elérés |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/55367/2/KOV%C3%81CS%20P%C3%89TER%20%20Projektmunka_%C3%A9rt%C3%A9kel%C5%91_.pdf |z Dokumentum-elérés |