A Gundel, mint rendezvényhelyszín az esküvőpiacon
Elmentve itt :
Szerző: | Molnár Petra Mária |
---|---|
További közreműködők: | Róbert Nóra |
Kulcsszavak: | esküvő esküvői piac házasságkötések rendezvényszervezés trendek |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/55382 |
Hasonló tételek
Magyarország mint potenciális helyszín a nemzetközi esküvőpiacon
: Metykó Jenifer
: Metykó Jenifer
Szállodai rendezvényhelyszín tevékenységek bemutatása
: Bálint Richárd
: Bálint Richárd
A Hungexpo, mint rendezvényhelyszín és a Venue Services bemutatása
: Posztós Ákos Tamás
: Posztós Ákos Tamás
Hogyan tovább Gundel?
: Vrana Szilvia
: Vrana Szilvia
Gundel Étterem Tradíció és evolúció /
: Szél Ákos
: Szél Ákos
Rendezvényszervezés a Gundel Palotában
: Szűcs Liza
: Szűcs Liza
A Gundel étterem rendezvényszervezői tevékenysége
: Fekete Noémi
: Fekete Noémi
A hagyományokon nyugvó Duna Palota rendezvényhelyszín újranyitási koncepciója és pozicionálása a rendezvénypiacon
: Tollas Tímea
: Tollas Tímea
Hagyomány és Innováció a Gundel étteremben
: Tajtyi Patrik
: Tajtyi Patrik
Ünnepi rendezvények ételkínálata a Gundel Étteremben
: Vigh Liliána
: Vigh Liliána
A rendezvényszervezés gyakorlata a Gundel étterem példáján
: Piróth Sándor
: Piróth Sándor
A Gundel étterem szerepe a rendezvényszervező piacon
: Kanyó Zita Krisztina
: Kanyó Zita Krisztina
A Gundel étterem marketing menedzsment tevékenységének elemzése
: Pintér Richárd
: Pintér Richárd
A Gundel Étterem fenntartható és környezetbarát rendezvényszervezése
: Vavrik Kata
: Vavrik Kata
Természet a város felett - avagy egy egyedülálló rendezvényhelyszín, a Continental Citygolf Club tevékenységének bemutatása
: Herszényi Glória Fanni
: Herszényi Glória Fanni
A HACCP elmélete és gyakorlata a Gundel étteremben
: Lángh Tímea
: Lángh Tímea
SZEMÉLYI HIGIÉNIAI FELTÉTELEK KIALAKÍTÁSA ÉS BETARTÁSA A GUNDEL ÉTTEREMBEN
: Vasvári Klaudia
: Vasvári Klaudia
Mutassa be és elemezzen a Gundel étteremnél megvalósuló marketingkommunikációs tevékenységet.
: Gulyás-Szabó Boglárka
: Gulyás-Szabó Boglárka
A nemzetközi és magyar konyha ételeinek aránya, elemzése a Gundel étteremben
: Sós Dániel
: Sós Dániel
A Gundel Étterem fűszerhasználatának elemzése (Ismerkedés a magyar gasztronómia múltjával és jelenével)
: Eperjessy-Nagy Petronella
: Eperjessy-Nagy Petronella
A Zöld Kakas Líceum és a Gundel Károly Technikum nevelési-oktatási gyakorlatának összehasonlítása
: Kálmán István
: Kálmán István
A tehetséggondozás gyakorlatának, módszereinek, hatásainak elemző bemutatása a Gundel Károly Szakképző Iskola példáján keresztül
: Csulak Gergely
: Csulak Gergely
A külföldi Erasmus tehetséggondozó programok, tényleges hatása a résztvevők szakmai fejlődésére a BKSzC Gundel Károly Vendéglátó és Turisztikai Technikumban
: Szabó Zoltán Árpád
: Szabó Zoltán Árpád
A magyar szakképzési rendszer átalakulásának dilemmái (Az Unghváry László Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakközépiskola és a Gundel Károly Idegenforgalmi és Vendéglátóipari Szakiskola tapasztalatai figyelembevételével)
: Huszár Péter
: Huszár Péter
Minőség, mint versenyelőny
: Molnár Anetta
: Molnár Anetta
Az alapjövedelem mint válságkezelő eszköz
: Fehér Petra Regina
: Fehér Petra Regina
Mediáció, mint versenyelőny-lehetőség a gazdaságban
: Treszl Mária
: Treszl Mária
A világűr, mint turisztikai desztináció
: Bércesi Petra
: Bércesi Petra
A munkahely elvesztése mint gyászfolyamat
: Gócza Petra
: Gócza Petra
A futóverseny, mint "vállalkozás"
: Rácz Petra Szabina
: Rácz Petra Szabina
A "mindenmentes" vendéglátó egységek, mint turisztikai vonzerő
: Kiss Fanni Mária
: Kiss Fanni Mária
A coaching, mint a vezetőfejlesztés eszköze
: Molnár Vanessza Evelin
: Molnár Vanessza Evelin
Zamárdi, mint turisztikai térség és fejlődési lehetőségei
: Molnár Tristan
: Molnár Tristan
Zara, mint a legnépszerűbb fast fashion márka
: Toldi Petra
: Toldi Petra
A zene, mint közösségfejlesztési eszköz-Fókuszban a Z generáció
: Pénzes Bianka Mária
: Pénzes Bianka Mária
A demográfiai válság mint gazdaságpolitikai kihívás kezelése Magyarországon
: Tüdő Petra
: Tüdő Petra
A média, mint kommunikációs tanegység a gazdasági felsőoktatásban
: Nyárády Gáborné, et al.
Megjelent: (1996)
: Nyárády Gáborné, et al.
Megjelent: (1996)
A vecsési savanyú káposzta, mint gasztronómiai ékesség a Közép-magyarországi régióban
: Molnár Henrietta
: Molnár Henrietta
A múzeum, mint újragondolt kulturális turisztikai termék, fókuszban a fiatalok
: Tihanyi Petra
: Tihanyi Petra
A motivációs térkép, mint eszköz használata a munkahelyi mentálhigiénés folyamatokban
: Jancsár Petra
: Jancsár Petra
Hasonló tételek
-
Magyarország mint potenciális helyszín a nemzetközi esküvőpiacon
: Metykó Jenifer -
Szállodai rendezvényhelyszín tevékenységek bemutatása
: Bálint Richárd -
A Hungexpo, mint rendezvényhelyszín és a Venue Services bemutatása
: Posztós Ákos Tamás -
Hogyan tovább Gundel?
: Vrana Szilvia -
Gundel Étterem Tradíció és evolúció /
: Szél Ákos