A Mercure Budapest Korona által ellátott food and beverage tevékenység bemutatása, elemzése
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Kulcsszavak: | Accor Hotels rendezvények szállodaipar vendéglátás vendéglátóipar |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/55411 |
MARC
| LEADER | 00000nnm a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg55411 | ||
| 005 | 20240715100949.0 | ||
| 008 | 240715suuuu hu o 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Kéri Helga | |
| 245 | 1 | 2 | |a A Mercure Budapest Korona által ellátott food and beverage tevékenység bemutatása, elemzése |c Kéri Helga |h [elektronikus dokumentum] |
| 520 | 3 | |a A témaválasztásom a szálloda food and beverage tevékenységének a bemutatására esett, lassan egy éve dolgozok a szálloda e területén, kezdetben reggeliztető felszolgálóként, a gyakorlat kezdete óta pedig bankett gyakornokként fejlesztem a tudásomat. Sokan külső szemlélőként nem is sejtik, hogy ezek a szállodai egységek kiegészítik egymást, napi szinten menedzselést igényel a munkaszervezés, a minőség, standardok nyújtása a vendégek illetve a megrendelők felé. | |
| 695 | |a Accor Hotels | ||
| 695 | |a rendezvények | ||
| 695 | |a szállodaipar | ||
| 695 | |a vendéglátás | ||
| 695 | |a vendéglátóipar | ||
| 700 | 1 | |a Gancsovné Rossi Krisztina |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/55411/1/A%20Mercure%20Budapest%20Korona%20%C3%A1ltal%20k%C3%ADn%C3%A1lt%20fb%20tev%C3%A9kenys%C3%A9gek%20bemutat%C3%A1sa%20%C3%A9s%20elemz%C3%A9se.pdf |z Dokumentum-elérés |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/55411/2/K%C3%A9ri%20Helga_Projektmunka_%C3%A9rt.pdf |z Dokumentum-elérés |