Falusi, tájjellegű étterem kínálatának elemzése

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Vass Nikoletta
További közreműködők: Gancsovné Rossi Krisztina
Kulcsszavak:étterem
gasztronómia
Gasztronómiai trendek
kínálat
vendéglátás
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/55419
Leíró adatok
Kivonat:Projektmunkámban a tardosi Kemencés Fogadó kínálatát elemzem. Kínálatuk sokszínű, főként hagyományos, magyaros jellegű ételeket készítenek. Kutatásomhoz felhasználom az étterem 2023-as értékesítési adatait, illetve egy általam készített kérdőív válaszaiból szeretném jobban megismerni a vendégek fogyasztási szokásait, hogy mennyire tartják fontosnak a vidéki, tájjellegű éttermek szerepét a gasztronómiai hagyományok megőrzésében, mennyire népszerűek körükben a magyaros ételek.