Falusi, tájjellegű étterem kínálatának elemzése

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Vass Nikoletta
További közreműködők: Gancsovné Rossi Krisztina
Kulcsszavak:étterem
gasztronómia
Gasztronómiai trendek
kínálat
vendéglátás
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/55419

MARC

LEADER 00000nnm a2200000 i 4500
001 dolg55419
005 20240715100957.0
008 240715suuuu hu o 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Vass Nikoletta 
245 1 0 |a Falusi, tájjellegű étterem kínálatának elemzése  |c Vass Nikoletta  |h [elektronikus dokumentum] 
520 3 |a Projektmunkámban a tardosi Kemencés Fogadó kínálatát elemzem. Kínálatuk sokszínű, főként hagyományos, magyaros jellegű ételeket készítenek. Kutatásomhoz felhasználom az étterem 2023-as értékesítési adatait, illetve egy általam készített kérdőív válaszaiból szeretném jobban megismerni a vendégek fogyasztási szokásait, hogy mennyire tartják fontosnak a vidéki, tájjellegű éttermek szerepét a gasztronómiai hagyományok megőrzésében, mennyire népszerűek körükben a magyaros ételek. 
695 |a étterem 
695 |a gasztronómia 
695 |a Gasztronómiai trendek 
695 |a kínálat 
695 |a vendéglátás 
700 1 |a Gancsovné Rossi Krisztina  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/55419/1/Falusi%2C%20t%C3%A1jjelleg%C5%B1%20%C3%A9tterem%20k%C3%ADn%C3%A1lat%C3%A1nak%20elemz%C3%A9se.pdf  |z Dokumentum-elérés 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/55419/2/Vass%20Nikoletta_Projektmunka_%C3%A9rt.pdf  |z Dokumentum-elérés