Falusi, tájjellegű étterem kínálatának elemzése
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
További közreműködők: | |
Kulcsszavak: | étterem gasztronómia Gasztronómiai trendek kínálat vendéglátás |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/55419 |
MARC
LEADER | 00000nnm a2200000 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | dolg55419 | ||
005 | 20240715100957.0 | ||
008 | 240715suuuu hu o 000 hun d | ||
040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
041 | |a hu | ||
100 | 1 | |a Vass Nikoletta | |
245 | 1 | 0 | |a Falusi, tájjellegű étterem kínálatának elemzése |c Vass Nikoletta |h [elektronikus dokumentum] |
520 | 3 | |a Projektmunkámban a tardosi Kemencés Fogadó kínálatát elemzem. Kínálatuk sokszínű, főként hagyományos, magyaros jellegű ételeket készítenek. Kutatásomhoz felhasználom az étterem 2023-as értékesítési adatait, illetve egy általam készített kérdőív válaszaiból szeretném jobban megismerni a vendégek fogyasztási szokásait, hogy mennyire tartják fontosnak a vidéki, tájjellegű éttermek szerepét a gasztronómiai hagyományok megőrzésében, mennyire népszerűek körükben a magyaros ételek. | |
695 | |a étterem | ||
695 | |a gasztronómia | ||
695 | |a Gasztronómiai trendek | ||
695 | |a kínálat | ||
695 | |a vendéglátás | ||
700 | 1 | |a Gancsovné Rossi Krisztina |e ths | |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/55419/1/Falusi%2C%20t%C3%A1jjelleg%C5%B1%20%C3%A9tterem%20k%C3%ADn%C3%A1lat%C3%A1nak%20elemz%C3%A9se.pdf |z Dokumentum-elérés |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/55419/2/Vass%20Nikoletta_Projektmunka_%C3%A9rt.pdf |z Dokumentum-elérés |