Ünnepi rendezvények ételkínálata a Gundel Étteremben
Elmentve itt :
Szerző: | Vigh Liliána |
---|---|
További közreműködők: | Balog-Siposné Szöcze Anikó |
Kulcsszavak: | bankett ételek étterem Gundel rendezvény |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/55435 |
Hasonló tételek
Hagyomány és Innováció a Gundel étteremben
: Tajtyi Patrik
: Tajtyi Patrik
A HACCP elmélete és gyakorlata a Gundel étteremben
: Lángh Tímea
: Lángh Tímea
Rendezvények az étteremben
: Insperger Barbara
: Insperger Barbara
SZEMÉLYI HIGIÉNIAI FELTÉTELEK KIALAKÍTÁSA ÉS BETARTÁSA A GUNDEL ÉTTEREMBEN
: Vasvári Klaudia
: Vasvári Klaudia
A nemzetközi és magyar konyha ételeinek aránya, elemzése a Gundel étteremben
: Sós Dániel
: Sós Dániel
Különleges ünnepi rendezvények szervezése és lebonyolítása konkrét szállodai/ vendéglátói/ rendezvényszervezői egységben
: Nagy Alexandra Zsófia
: Nagy Alexandra Zsófia
Különleges ünnepi rendezvények szervezése és lebonyolítása a Nádas Tó Park Hotel esetében
: Fási Fanni
: Fási Fanni
Utazási trendek az ünnepi turizmusban
: Tóth Bianka
: Tóth Bianka
A gasztronómiai rendezvények lebonyolítása és szervezése a Betyár étteremben
: Jovon Dominik
: Jovon Dominik
Rendezvények a Tanya Csárda étteremben és a Barabás tanyán
: Kun Martina
: Kun Martina
Hogyan tovább Gundel?
: Vrana Szilvia
: Vrana Szilvia
Gundel Étterem Tradíció és evolúció /
: Szél Ákos
: Szél Ákos
Rendezvényszervezés a Gundel Palotában
: Szűcs Liza
: Szűcs Liza
A Corner Szerb Étterem felkészülése az ünnepi időszakokra
: Barabás Márk
: Barabás Márk
Tavaszi szezonális és ünnepi ételek Budaörsön és környékén
: Friedrich Gergő
: Friedrich Gergő
Gazdaság és gasztronómia Ünnepi kötet Lugasi Andrea tiszteletére
: Bánhegyi Mátyás, et al.
Megjelent: (2022)
: Bánhegyi Mátyás, et al.
Megjelent: (2022)
A Gundel étterem rendezvényszervezői tevékenysége
: Fekete Noémi
: Fekete Noémi
Kínálatelemzés a Rönkház étteremben
: Kovács Krisztina
: Kovács Krisztina
A Gundel, mint rendezvényhelyszín az esküvőpiacon
: Molnár Petra Mária
: Molnár Petra Mária
A külföldi ünnepi szokások, események hatása a hazai fogyasztói szokásokra
: Malatinszky Mercédesz
: Malatinszky Mercédesz
Belső konfliktuskezelés a Menza étteremben
: Laczi Réka
: Laczi Réka
Kínálatelemzés a Fekete Gólya étteremben
: Szabó Dorina Brigitta
: Szabó Dorina Brigitta
A rendezvényszervezés gyakorlata a Gundel étterem példáján
: Piróth Sándor
: Piróth Sándor
A Gundel étterem szerepe a rendezvényszervező piacon
: Kanyó Zita Krisztina
: Kanyó Zita Krisztina
Költséggazdálkodás elemzése az Akvarell étteremben
: Rajki Viktor
: Rajki Viktor
A Gundel étterem marketing menedzsment tevékenységének elemzése
: Pintér Richárd
: Pintér Richárd
A Gundel Étterem fenntartható és környezetbarát rendezvényszervezése
: Vavrik Kata
: Vavrik Kata
HACCP ELEMZÉSE A MUSIC BOWLING ÉTTEREMBEN
: Fail Dóra
: Fail Dóra
Hagyományos cukrászkészítmények újragondolása a Kiosk étteremben
: Petró Eszter
: Petró Eszter
Panaszszituáció kezelése a Mezzo Music Étteremben
: Tóth Réka
: Tóth Réka
Panaszszituáció kezelése a Gettó Gulyás étteremben
: Horváth Kitti
: Horváth Kitti
Humánerőforrás-kezelés a VakVarjú étteremben
: Sáska Szilvia
: Sáska Szilvia
Panaszszituáció kezelésének vizsgálata a Vapiano étteremben
: Nagyházi Beáta
: Nagyházi Beáta
Nagy volumenű céges rendezvények szervezésének elnyerése, megvalósítása
: Fánczi Liliána
: Fánczi Liliána
A munkaerő-gazdálkodás jelentősége különleges ünnepi rendezvényeken a Corinthia Hotel Budapest példáján keresztül
: Balogh Melinda Éva
: Balogh Melinda Éva
Az egri borok érvényesülése a Piroska Étteremben
: Sály Viktória Fanni
: Sály Viktória Fanni
Tevékenységek a Natura Hill Vendégház és Étteremben
: Kelemen-Madarász Nóra
: Kelemen-Madarász Nóra
Mutassa be és elemezzen a Gundel étteremnél megvalósuló marketingkommunikációs tevékenységet.
: Gulyás-Szabó Boglárka
: Gulyás-Szabó Boglárka
A bor megjelenése az Avantgard Food & Breakfast étteremben
: Szabó Daniella
: Szabó Daniella
A vendéglátás fő folyamatainak elemző bemutatása a Szőlőfürt étteremben
: Kun Zoltán
: Kun Zoltán
Hasonló tételek
-
Hagyomány és Innováció a Gundel étteremben
: Tajtyi Patrik -
A HACCP elmélete és gyakorlata a Gundel étteremben
: Lángh Tímea -
Rendezvények az étteremben
: Insperger Barbara -
SZEMÉLYI HIGIÉNIAI FELTÉTELEK KIALAKÍTÁSA ÉS BETARTÁSA A GUNDEL ÉTTEREMBEN
: Vasvári Klaudia -
A nemzetközi és magyar konyha ételeinek aránya, elemzése a Gundel étteremben
: Sós Dániel