Leisure és MICE szegmensek összehasonlítása a Mercure Budapest Korona Hotelben
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Kulcsszavak: | Accor Hotels értékesítés marketing piaci szegmentáció szegmentálás |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/55488 |
MARC
| LEADER | 00000nnm a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg55488 | ||
| 005 | 20240715101128.0 | ||
| 008 | 240715suuuu hu o 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Bödör Vivien | |
| 245 | 1 | 0 | |a Leisure és MICE szegmensek összehasonlítása a Mercure Budapest Korona Hotelben |c Bödör Vivien |h [elektronikus dokumentum] |
| 520 | 3 | |a A szállodaiparban a turizmus két fő csoportja jelenik meg, a szabadidős (leisure) és a hivatás (MICE) turizmus. A legtöbb szálloda minkét szegmensre egyaránt összpontosít, annak érdekében, hogy maximalizálják a foglalásokat és a bevételt.A leisure és MICE szegmens különböző típusú embereket céloz meg, akik eltérő igényeket és elvárásokat támasztanak a szálloda elé. Éppen ezért pénzügyileg is egymástól eltérő összegeket tudnak nyújtani a szálloda javára. Projektmunkámban ezt a két alapvetően fontos szegmenst vetem össze a Mercure Budapest Korona Hotelben. | |
| 695 | |a Accor Hotels | ||
| 695 | |a értékesítés | ||
| 695 | |a marketing | ||
| 695 | |a piaci szegmentáció | ||
| 695 | |a szegmentálás | ||
| 700 | 1 | |a Jakab Gábor |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/55488/1/B%C3%B6d%C3%B6r_Vivien_Projektmunka.pdf |z Dokumentum-elérés |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/55488/2/TITKOSITASI%20KERELEM%20BV.pdf |z Dokumentum-elérés |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/55488/3/B%C3%B6d%C3%B6r%20Vivien%202024_konzulens%20Jakab%20G%C3%A1bor%20_Projektmunka%20b%C3%ADr%C3%A1lati%20lap.pdf |z Dokumentum-elérés |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/55488/4/B%C3%B6d%C3%B6r%20Vivien%202024_konzulens%20Jakab%20G%C3%A1bor%20_%20k%C3%A9rd%C3%A9sek.pdf |z Dokumentum-elérés |