Konyhai gépek és berendezések
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Kulcsszavak: | 21. század energiatakarékosság fejlődés üzletszerzés zöldség |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/55500 |
MARC
| LEADER | 00000nnm a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg55500 | ||
| 005 | 20240715101141.0 | ||
| 008 | 240715suuuu hu o 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Réti Bence | |
| 245 | 1 | 0 | |a Konyhai gépek és berendezések |c Réti Bence |h [elektronikus dokumentum] |
| 520 | 3 | |a Konyhai gépek és berendezések Projektmunkámban egy hazai étterem konyhai gépeit és berendezéseit igyekszem bemutatni. Szeretném láttatni, mennyire megreformálhatják a vendéglátást egyes berendezések, illetve azt, hogy mely gépek esetén szükséges a fejlesztés annak érdekében, hogy még kiválóbb minőségű ételeket, rövidebb idő alatt, energiahatékonyan lehessen elkészíteni. Kutatásom elvégzéséhez segítségül a Danube Hotel éttermének a konyhája szolgált, ahol a második félévben a gyakorlatot teljesítem. Dolgozatom első része rövid történelmi áttekintést nyújt a témában. Ezt követően a kutatás módszertanáról írok, illetve szemléltetem a kérdéseket, amelyeket a dolgozóknak tettem fel a konyhai gépekkel és berendezésekkel kapcsolatban. A kutatás legalapvetőbb feltevése, hogy a Danube Hotel konyhatechnológiája hatékonyabbá tehető, a konyhai berendezések működése optimalizálható, a fejlődési lehetőségeket pedig kutatásom képes feltárni. Az adott válaszokat kiértékeltem, és ezek tükrében javaslatokat fogalmaztam meg, hogy milyen változtatásokra lehet szükség, milyen új gépek számíthatnak hiánypótlónak. A kvantitatív kutatási módszer eredménye azt is láttatta, hogy a dolgozók alapvetően elégedettek a berendezésekkel, az étterem vendégeinek a visszajelzése pedig időről időre igazolja, hogy minőségi ételek készülnek a hotel konyháján. | |
| 695 | |a 21. század | ||
| 695 | |a energiatakarékosság | ||
| 695 | |a fejlődés | ||
| 695 | |a üzletszerzés | ||
| 695 | |a zöldség | ||
| 700 | 1 | |a Nagy Mihály |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/55500/1/R%C3%A9ti%20Bence%2C%20Bge%20projektmunka.pdf1.pdf |z Dokumentum-elérés |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/55500/2/Projektmunka_%C3%A9rt_R%C3%A9ti_Bence.pdf |z Dokumentum-elérés |