Az Éjjeli Bagoly Étterem egység desszertkínálatának bemutatása és elemzése a különböző ételallergiában/érzékenységben szenvedők részére kínált választék szempontjából
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Kulcsszavak: | cukrászati termékek élelmiszer-allergia ételintolerancia étrendek helyettesítő termékek |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/55504 |
MARC
| LEADER | 00000nnm a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg55504 | ||
| 005 | 20240715101145.0 | ||
| 008 | 240715suuuu hu o 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Besenyei Panna | |
| 245 | 1 | 3 | |a Az Éjjeli Bagoly Étterem egység desszertkínálatának bemutatása és elemzése a különböző ételallergiában/érzékenységben szenvedők részére kínált választék szempontjából |c Besenyei Panna |h [elektronikus dokumentum] |
| 520 | 3 | |a Az ételintolerancia és az élelmiszerallergia a 21. század egyik népbetegségének is tekinthető. Az érintettek száma folyamatosan növekszik, így az ő igényeiknek megfelelő termékek kínálata is napról napra gyarapodik. Ez a tanulmány ezt a jelenséget tekinti át, valamint bemutatja a lehetőségeit, főként a cukrászati termékeken keresztül. Továbbá vizsgálja az ételintoleranciában/ élelmiszerallergiában érintett emberek étkezési szokásait és a számukra elérhető helyettesítő termékkínálatot. A kutatáshoz hozzájárul egy kérdőív eredményeinek elemzése is, hogy friss és biztos adatok álljanak rendelkezésre a következtetések levonásához. | |
| 695 | |a cukrászati termékek | ||
| 695 | |a élelmiszer-allergia | ||
| 695 | |a ételintolerancia | ||
| 695 | |a étrendek | ||
| 695 | |a helyettesítő termékek | ||
| 700 | 1 | |a Hidvégi Hedvig |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/55504/1/Budapesti%20Gazdasa%CC%81gi%20Egyetem%20vegleges.pdf |z Dokumentum-elérés |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/55504/2/Projektmunka_%C3%A9rt%C3%A9kel%C5%91_Besenyei%20Panna.pdf |z Dokumentum-elérés |