A komló csókja A kollaborációk harmóniája a magyar kisüzemi sörök világában és vendéglátóhelyein

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kardos Andrea Éva
Other Authors: Csulak Gergely
Kulcsszavak:együttműködés
kisüzemi termelés
söripar
sörtermelés
vendéglátás
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/55508
Description
Abstract:A projektmunkám legfőbb témája legfőbbképpen a magyar, de nemzetközi kisüzemben előforduló kollaborációk lehetséges feltérképezése, bemutatása. Azért választottam ezt a témát, mert egyrészt kapcsolódik a szakmai gyakorlati helyem tevékenységéhez, másrészt mert a magyar kisüzemi sörök teszik ki a mindennapjaimat, szeretném ha az olvasó ezáltal egy kis betekintést kapna a „mi kis világunkba”. 2022 decemberében egy kihelyezett óra keretein belül látogattunk el a One Beerbe a József körútra, ahol megismerkedtünk Nyíri Szilárddal és a One Beerrel, mint brand. Szilárd rengeteg információt átadott nekünk, majd pedig halkan megjegyezte, hogy a szakmai gyakorlatot is letölthetjük itt.