A komló csókja A kollaborációk harmóniája a magyar kisüzemi sörök világában és vendéglátóhelyein
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Kulcsszavak: | együttműködés kisüzemi termelés söripar sörtermelés vendéglátás |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/55508 |
MARC
| LEADER | 00000nnm a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg55508 | ||
| 005 | 20240715101150.0 | ||
| 008 | 240715suuuu hu o 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Kardos Andrea Éva | |
| 245 | 1 | 2 | |a A komló csókja |b A kollaborációk harmóniája a magyar kisüzemi sörök világában és vendéglátóhelyein |c Kardos Andrea Éva |h [elektronikus dokumentum] |
| 520 | 3 | |a A projektmunkám legfőbb témája legfőbbképpen a magyar, de nemzetközi kisüzemben előforduló kollaborációk lehetséges feltérképezése, bemutatása. Azért választottam ezt a témát, mert egyrészt kapcsolódik a szakmai gyakorlati helyem tevékenységéhez, másrészt mert a magyar kisüzemi sörök teszik ki a mindennapjaimat, szeretném ha az olvasó ezáltal egy kis betekintést kapna a „mi kis világunkba”. 2022 decemberében egy kihelyezett óra keretein belül látogattunk el a One Beerbe a József körútra, ahol megismerkedtünk Nyíri Szilárddal és a One Beerrel, mint brand. Szilárd rengeteg információt átadott nekünk, majd pedig halkan megjegyezte, hogy a szakmai gyakorlatot is letölthetjük itt. | |
| 695 | |a együttműködés | ||
| 695 | |a kisüzemi termelés | ||
| 695 | |a söripar | ||
| 695 | |a sörtermelés | ||
| 695 | |a vendéglátás | ||
| 700 | 1 | |a Csulak Gergely |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/55508/1/A%20koml%C3%B3%20cs%C3%B3kja%20a%20kollabor%C3%A1ci%C3%B3k%20harm%C3%B3ni%C3%A1ja%20a%20kis%C3%BCzemi%20s%C3%B6r%C3%B6k%20vil%C3%A1g%C3%A1ban%20%C3%A9s%20vend%C3%A9gl%C3%A1t%C3%B3helyein.pdf |z Dokumentum-elérés |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/55508/2/Kardos%20Andrea%20%C3%89va_Projektmunka_%C3%A9rt%C3%A9kel%C5%91_CsG.pdf |z Dokumentum-elérés |