A komló csókja A kollaborációk harmóniája a magyar kisüzemi sörök világában és vendéglátóhelyein

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kardos Andrea Éva
Other Authors: Csulak Gergely
Kulcsszavak:együttműködés
kisüzemi termelés
söripar
sörtermelés
vendéglátás
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/55508

MARC

LEADER 00000nnm a2200000 i 4500
001 dolg55508
005 20240715101150.0
008 240715suuuu hu o 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Kardos Andrea Éva 
245 1 2 |a A komló csókja  |b A kollaborációk harmóniája a magyar kisüzemi sörök világában és vendéglátóhelyein  |c Kardos Andrea Éva  |h [elektronikus dokumentum] 
520 3 |a A projektmunkám legfőbb témája legfőbbképpen a magyar, de nemzetközi kisüzemben előforduló kollaborációk lehetséges feltérképezése, bemutatása. Azért választottam ezt a témát, mert egyrészt kapcsolódik a szakmai gyakorlati helyem tevékenységéhez, másrészt mert a magyar kisüzemi sörök teszik ki a mindennapjaimat, szeretném ha az olvasó ezáltal egy kis betekintést kapna a „mi kis világunkba”. 2022 decemberében egy kihelyezett óra keretein belül látogattunk el a One Beerbe a József körútra, ahol megismerkedtünk Nyíri Szilárddal és a One Beerrel, mint brand. Szilárd rengeteg információt átadott nekünk, majd pedig halkan megjegyezte, hogy a szakmai gyakorlatot is letölthetjük itt. 
695 |a együttműködés 
695 |a kisüzemi termelés 
695 |a söripar 
695 |a sörtermelés 
695 |a vendéglátás 
700 1 |a Csulak Gergely  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/55508/1/A%20koml%C3%B3%20cs%C3%B3kja%20a%20kollabor%C3%A1ci%C3%B3k%20harm%C3%B3ni%C3%A1ja%20a%20kis%C3%BCzemi%20s%C3%B6r%C3%B6k%20vil%C3%A1g%C3%A1ban%20%C3%A9s%20vend%C3%A9gl%C3%A1t%C3%B3helyein.pdf  |z Dokumentum-elérés 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/55508/2/Kardos%20Andrea%20%C3%89va_Projektmunka_%C3%A9rt%C3%A9kel%C5%91_CsG.pdf  |z Dokumentum-elérés