A komló csókja A kollaborációk harmóniája a magyar kisüzemi sörök világában és vendéglátóhelyein
Elmentve itt :
Szerző: | Kardos Andrea Éva |
---|---|
További közreműködők: | Csulak Gergely |
Kulcsszavak: | együttműködés kisüzemi termelés söripar sörtermelés vendéglátás |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/55508 |
Hasonló tételek
A nem csak keserű komló…
: Csulak Gergely
Megjelent: (2023)
: Csulak Gergely
Megjelent: (2023)
Márkaépítés a kisüzemi sörök piacán
: Kovács Miklós Lajos
: Kovács Miklós Lajos
Sörfogyasztási szokások és a kisüzemi sörök jövőbeli lehetőségeinek vizsgálata
: Sebe Dóra
: Sebe Dóra
21. századi sörforradalom Magyarországon A hazai kisüzemi sörök térhódítása
: Kocsis Róbert
: Kocsis Róbert
Kisüzemi sörök és az ahhoz kapcsolódó fogyasztási szokások Magyarországon
: Warvasovszky Bendegúz
: Warvasovszky Bendegúz
Kisüzemi sörök kínálatának elemzése, nem a főáramhoz tartozó sörfőzdék példáján keresztül
: Pós Bertalan
: Pós Bertalan
A sörmarketing magyarországi alakulása a COVID-19 hatására - Magyar kisüzemi sörök marketingje 2020-2022
: Magyari Csaba László
: Magyari Csaba László
Az „extrém” sörök helyzete a hazai kisüzemi piacon egy budapesti pub példáján keresztül
: Giczi Laura
: Giczi Laura
A magyar borgasztronómia fejlődése, borok és ételek harmóniája.
: Ács Krisztián
: Ács Krisztián
Hazai kisüzemi sörfogyasztási szokások és kisüzemi sörfőzdék vendéglátóipari tevékenységének vizsgálata
: Kovács Levente
: Kovács Levente
Ételek és borok harmóniája a Sauska pincészeten keresztül
: Vajas Dorottya
: Vajas Dorottya
Kisüzemi sörfőzdék lehetőségei Magyarországon
: Titz Brigitta
: Titz Brigitta
Supply Chain a gyakorlatban E-kereskedelem és szállítói kollaborációk a Vodafone Globális beszerzésében
: Faragó Péter
: Faragó Péter
Kézműves-e a kisüzemi sör?
: Csulak Gergely
Megjelent: (2022)
: Csulak Gergely
Megjelent: (2022)
Budapesti kisüzemi sörfőzdék marketing tevékenysége
: Szárneczky Fanni
: Szárneczky Fanni
Innovációs módszerek hatékonysága a kisüzemi sörgyártásban
: Szabó Fruzsina Bernadett
: Szabó Fruzsina Bernadett
A borok és ételek harmóniája az IKON Restaurant & Lounge példáján bemutatva
: Szalontai Lilla
: Szalontai Lilla
Sörforradalom - A magyar kézműves sörök piacának vizsgálata
: Besenyei Áron
: Besenyei Áron
Budapesti kisüzemi sörfőzdék helyzete és érvényesülése a vendéglátásban
: Falatovics Farkas István
: Falatovics Farkas István
Kézműves sörök marketingje Magyarországon
: Majláth Máté
: Majláth Máté
Kiemelt beszámoló sorok könyvvizsgálata
: Kekk Laura Rita
: Kekk Laura Rita
A kézműves sörök elterjedése Magyarországon
: Börönte Bence
: Börönte Bence
Jaromír- A cseh sörök háza
: Kiss-Bakos Beáta
: Kiss-Bakos Beáta
Kereslet és kínálat a munkaerőpiac és az oktatás hiányzó harmóniája, különös tekintettel a szakképzésre
: Cser Szilvia
Megjelent: (2008)
: Cser Szilvia
Megjelent: (2008)
Újonnan alakult kisüzemi sörfőzde magyarországi piacra történő bevezetése
: Budai Mihály Tamás
: Budai Mihály Tamás
Digitalizáció és az új fogyasztói szokások hatása a magyar biztosítási piacra
: Kardos Zsófia
: Kardos Zsófia
A kézműves sörök megjelenése a vendéglátásban
: Gattyán Péter
: Gattyán Péter
Kézműves sörök piacának alakulása Magyarországon
: Varga Dániel
: Varga Dániel
Kézműves sörök budapesti piacának vizsgálata
: Füle Barbara Zsuzsanna
: Füle Barbara Zsuzsanna
Fenntartható fejlődés a rendezvények világában
: Gazsik Andrea
: Gazsik Andrea
A streetfood és a kézműves sörök kapcsolata
: Pusztai Árpád
: Pusztai Árpád
A Budapesti kisüzemi sörgyártás trendjei a First sörfőzde példáján keresztül
: Kovács Tamás
: Kovács Tamás
Kereskedelmi márkás sörök fogyasztási szokásai Magyarországon
: Losonczi Ádám
: Losonczi Ádám
A "Z" generáció preferenciái a munka világában
: Király Éva
: Király Éva
Gerillamarketing a hazai startupok világában
: Szabó Jenifer Andrea
: Szabó Jenifer Andrea
A belföldi 20-35 éves wellness turisták fogyasztói magatartása, motivációi és a befogadó vendéglátó egységek felkészültségének harmóniája
: Rosta Nóra Katalin
: Rosta Nóra Katalin
Újdonságok és kihívások a számvitel világában
: Madarasiné Szirmai Andrea
Megjelent: (2023)
: Madarasiné Szirmai Andrea
Megjelent: (2023)
Magyar Kis- és Középvállalkozásokban a HR megítélése
: Kardos Hanna Lili
: Kardos Hanna Lili
Sörturizmus, avagy a kézműves sörök népszerűsége és térhódítása
: Labanc Ágnes Krisztina
: Labanc Ágnes Krisztina
Mézsör és egyéb különleges sörök, felhasználásuk a vendéglátásban
: Belényesi Orsolya
: Belényesi Orsolya
Hasonló tételek
-
A nem csak keserű komló…
: Csulak Gergely
Megjelent: (2023) -
Márkaépítés a kisüzemi sörök piacán
: Kovács Miklós Lajos -
Sörfogyasztási szokások és a kisüzemi sörök jövőbeli lehetőségeinek vizsgálata
: Sebe Dóra -
21. századi sörforradalom Magyarországon A hazai kisüzemi sörök térhódítása
: Kocsis Róbert -
Kisüzemi sörök és az ahhoz kapcsolódó fogyasztási szokások Magyarországon
: Warvasovszky Bendegúz