Rendezvényszervezés a Centrál Caféban
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Kulcsszavak: | étterem gazdaság kutatás turizmus vendéglátás |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/55513 |
MARC
| LEADER | 00000nnm a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg55513 | ||
| 005 | 20240715101155.0 | ||
| 008 | 240715suuuu hu o 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Negro Ernő | |
| 245 | 1 | 0 | |a Rendezvényszervezés a Centrál Caféban |c Negro Ernő |h [elektronikus dokumentum] |
| 520 | 3 | |a Projektmunkámban a rendezvényszervezésről írtam, a rendezvényszervezés csoportjairól, a rendezvényszervezés lépéseiről.Kutatási témámban a vendégekkel kapcsolatos esetleges panaszkezelési módszereit fejtettem ki. Ennek segítségül primer, illetve szekunder kutatást is végeztem a témában. Primer kutatási módszerem az interjúztatás volt, Tarnai Hanna, gyakorlatvezetőm segítségét kértem benne. Az ő válaszait elsősorban kielemeztem, illetve utána kiegészítettem a saját gondolataimmal is. Másodlagos kutatási módszerem a szakirodalmi áttekintés volt, mely során utánaolvastam a témának különböző szakirodalmakba, könyvekbe, folyóiratokban, illetve különböző weboldalakon egyaránt.A legfőbb módszerek közé tartozik a megfelelő illem, nyugodtság, higgadtság betartása, amikor egy panaszkodó vendég problémáját kezeli az ott dolgozó ember. | |
| 695 | |a étterem | ||
| 695 | |a gazdaság | ||
| 695 | |a kutatás | ||
| 695 | |a turizmus | ||
| 695 | |a vendéglátás | ||
| 700 | 1 | |a Schultz Éva |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/55513/1/Projektmunka%20Negro%20Ern%C5%91.pdf |z Dokumentum-elérés |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/55513/2/Negro%20Ern%C5%91_FOSZK_b%C3%ADr%C3%A1lat_Schultz%20%C3%89va.pdf |z Dokumentum-elérés |