Turizmus és szállodaipar a Dunakanyarban, valamint a Szent Orbán Erdei Wellnesshotel bemutatása
Elmentve itt :
Szerző: | Huszák Péter |
---|---|
További közreműködők: | Fábián Tamás |
Kulcsszavak: | 21. század Dunakanyar Szálláshely szolgáltatás vidéki turizmus wellness |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/55535 |
Hasonló tételek
Rendezvények szervezési folyamatai és fejlesztési lehetőségek a Szent Orbán Erdei Wellness Hotelben
: Márton Enikő
: Márton Enikő
A Szent Orbán Erdei Wellness Hotel Éttermének főétel választék elemzése konyhatechnológiai szempontból
: Czapák Viktória
: Czapák Viktória
Erdei iskolák és a turizmus kapcsolata
: Danka Zsófia Ilona
: Danka Zsófia Ilona
Erdei iskolák keresletének bemutatása a Vajda János Erdészeti Erdei Iskolán keresztül
: Varga Csilla
: Varga Csilla
Falusi turizmus a Dunakanyarban és az Árnyas Dió Lombház bemutatása
: Kanyó Ábel
: Kanyó Ábel
A turizmus/ vendéglátás/ szállodaipar területén való továbbtanulás motivációi
: Birkás Réka
: Birkás Réka
Idegenforgalmi célú fejlesztési törekvések a Dunakanyarban
: Kátai Anikó
: Kátai Anikó
Hazai kistermelők közösségépítő szerepe a Dunakanyarban
: Jelli Anna Dóra
: Jelli Anna Dóra
A szezonális turizmus és vendéglátás vizsgálata a Dunakanyarban Vác és Zebegény példáján keresztül
: Csánki Eszter
: Csánki Eszter
Szentes turizmusa újragondolva
: Péter Jázmin
: Péter Jázmin
Airbnb versus Szállodaipar Betekintés a végfelhasználó és a szakma szemszögéből /
: Fórisch Fanni
: Fórisch Fanni
Szállodaipar, rendezvényszervezés és a környezeti fenntarthatóság
: Pazsák Zsanett
: Pazsák Zsanett
Az autókölcsönzés és a szállodaipar kapcsolata
: Gebauer Bence Norbert
: Gebauer Bence Norbert
A helyi önkormányzatok lehetőségei a Dunakanyarban - kistérségi törekvések a turizmusban
: Belán Adrienn
: Belán Adrienn
Vad Állatok és erdei gombák gasztronómiai jelentősége és fogyasztása a vendéglátásban
: Botos Ákos
: Botos Ákos
A Szent Lukács Gyógyfürdő bemutatása és lehetőségeinek feltérképezése
: Zsenits Enikő
: Zsenits Enikő
Az erdei iskola, mint alternatív pedagógia kapcsolata az ökoturizmus oktatásával
: Szabó Virág
: Szabó Virág
A hazai szállodaipar helyzetének kritikus elemzése
: Tamási Dávid
: Tamási Dávid
Online értékesítés szerepe a hazai szállodaipar piacán
: Salamon Edina
: Salamon Edina
A Mongol szállodaipar fejlődése 2000-től napjainkig
: Lkhagvasuren Ochirkhuyag
: Lkhagvasuren Ochirkhuyag
Szentes turisztikai kínálata és fejlődésének lehetőségei
: Nyíri Bernadett
: Nyíri Bernadett
Turizmus Desztináció Menedzsment és turizmusfejlesztés a Dunakanyarban 2015-2020, vagyis a Dunakanyar, a magyar Dél-Tirol turizmusrendszer és vonzerő fejlesztési programja
: Kondákor Dániel
: Kondákor Dániel
A pandémia hatása a fővárosi szállodaipar piaci helyzetére
: Andrási Ingrid
: Andrási Ingrid
A Coldrex MaxGrip mentol és erdei gyümölcs ízű por belsőleges oldathoz készítmény bevezetése
: Kiss Dorottya
: Kiss Dorottya
A Piramis Szentes Kft. marketing aktivitásának elemzése
: Lantos Csilla
: Lantos Csilla
A budapesti szállodaipar helyzetének vizsgálata a koronavírus első hullámában
: Galambos Gergő
: Galambos Gergő
Az informatika a szállodaipar fejlődő erőforrása, szállodai programok ismertetése
: Fazekas Ede
: Fazekas Ede
Hulladékgazdálkodás a Dunakanyarban, különös tekintettel a csomagolási hulladékok kezelésére, hazánk európai uniós tagsága vonatkozásában
: Mikes Zsolt
: Mikes Zsolt
Az internet és a szállodaipar, avagy a szállodai online értékesítés
: Ulmer Gergő
: Ulmer Gergő
A budapesti és a firenzei szállodaipar piacvezető szállodáinak elemzése, összehasonlítása
: Pomázi Fanni
: Pomázi Fanni
Gyöngyök Útja és Szent Márton út összehasonlító elemzése
: Molnár Nóra
: Molnár Nóra
A sörforradalom Magyarországon, a Szent András Sörfőzde szemszögéből
: Takács Lilla
: Takács Lilla
Spirituális zarándoklat - A Szent Jakab-út fejlődési lehetőségei
: Benkő Emese
: Benkő Emese
A Zala Megyei Szent Rafael Kórház logisztikai folyamatai
: Takács Alexandra
: Takács Alexandra
A munkavállalókkal szembeni elvárások alakulása a Covid-19 vírus okozta károk után a turizmus, a szállodaipar és a vendéglátóipar területén
: Bognár Laura Luca
: Bognár Laura Luca
Győri szállodaipar fejlődése 2000 óta, kiemelve a Hotel Famulus szállodát
: Tülk Barbara
: Tülk Barbara
A Hévízgyógyfürdő és Szent András Reumakórház tevékenységének átfogó vizsgálata
: Mózer Ádám
: Mózer Ádám
Zala Megyei Szent Rafael Kórház fejlesztési projektjei és a legnagyobb projekt rövid bemutatása
: Tóth Melissza
: Tóth Melissza
Kisvasutak szerepe az idegenforgalomban, a Szilvásváradi Állami Erdei Vasút és a budapesti Széchenyi-hegyi Gyermekvasút bemutatásán keresztül
: Kovács Viktória
: Kovács Viktória
A szállodaipar lehetőségeinek bemutatása a pandémia okozta nehézségek kezelésére a Danubius Hotels Group esettanulmánya alapján
: Börczi Anna
: Börczi Anna
Hasonló tételek
-
Rendezvények szervezési folyamatai és fejlesztési lehetőségek a Szent Orbán Erdei Wellness Hotelben
: Márton Enikő -
A Szent Orbán Erdei Wellness Hotel Éttermének főétel választék elemzése konyhatechnológiai szempontból
: Czapák Viktória -
Erdei iskolák és a turizmus kapcsolata
: Danka Zsófia Ilona -
Erdei iskolák keresletének bemutatása a Vajda János Erdészeti Erdei Iskolán keresztül
: Varga Csilla -
Falusi turizmus a Dunakanyarban és az Árnyas Dió Lombház bemutatása
: Kanyó Ábel